fondoafici
Üyecik
Arkadaşlar, uzun yıllardır hem CS hem Valorant oynayan birisiyim. Discord kullanmak için Split-Wire Türkiye'yi indirdim ve kurdum. İndirdikten sonra hem CS2 hem Valorant'ta çok garip bir problemle karşılaşmaya başladım. Aynı anda hem ping ve packet loss spike yaşamaya başladım. Mesela Valorant'ta Frankfurt'ta 49 pingden bir anda 200 pinge fırlıyor, packet loss da %17'ye kadar fırlıyor. CS'de aynı şekilde. İşin komik tarafı modeme reset attıktan sonra ilk maç sorunsuz geçerken 2. maçın başında, ortasında veya 3. maçın başında problem yeniden başlıyor. Son birkaç gündür her maçtan sonra modemi resetleyip oynuyorum. Çünkü bu problem her 10-20 saniyede bir oluyor ve yaşanırken cidden oyunu oynanmaz kılıyor. Şöyle ki, Split-Wire Türkiye'yi sildim; silmeden önce Split-Wire Türkiye'nin içinden WireSock'u kaldırdım, tüm ayarları resetledim ve öyle sildim. Problem devam etti. CMD'ye girip ipconfig tarzı commandları yazarak oradan da yapacağımı yaptım ama problem devam etti. Ağ ayarlarını resetledim tamamen, problem hâlâ devam ediyor. Son olarak Ethernet ve Superonline kullanıyorum. Çok uzun yıldır FPS oyunu oynayan biri olarak böyle bir problemle ilk defa karşılaştım. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
Modemi resetledim, oda işe yaramadı. Modem sayfasından güvenliği Orta ve Düşüğe aldım, oda işe yaramadı maalesef. Kafayı yiyeceğim.
Edit: Windows'u Split Wire kurulum öncesine rollback yapınca problem çözüldü. Split Wire gibi çok övülen ve çok kullanılan bir programın, tamamen kaldırılmasına rağmen böyle problemin devam etmesi cidden şaşırtıcı.
Modemi resetledim, oda işe yaramadı. Modem sayfasından güvenliği Orta ve Düşüğe aldım, oda işe yaramadı maalesef. Kafayı yiyeceğim.
Edit: Windows'u Split Wire kurulum öncesine rollback yapınca problem çözüldü. Split Wire gibi çok övülen ve çok kullanılan bir programın, tamamen kaldırılmasına rağmen böyle problemin devam etmesi cidden şaşırtıcı.
Son düzenleme: