Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nefersefa

Uzman
Merhaba, eski goodbye DPI'yı kurmak istemiyorum splitwire kurmak istiyorum ama hangisini seçersem seçeyim olmadı maalesef. Ya starting diyor kalıyor ya da direkt olmuyor. Şu an eskisini kurdum arkadaşlarla oynamak için o da Ubisoft hata veriyor bazen. Splitwire da hangisini kurmam daha iyi olur? Tarayıcı seçeneğini de açmıştım.

Çözüm
Merhaba, eski goodbye DPI'yı kurmak istemiyorum splitwire kurmak istiyorum ama hangisini seçersem seçeyim olmadı maalesef. Ya starting diyor kalıyor ya da direkt olmuyor. Şu an eskisini kurdum arkadaşlarla oynamak için o da Ubisoft hata veriyor bazen. Splitwire da hangisini kurmam daha iyi olur? Tarayıcı seçeneğini de açmıştım.
Sağ alttan ağ simgesine sağ tıklayıp Ağ ve İnternet ayarlarına girin, oradan altta gelişmiş ağ ayarlarına tıklayın, sonra Ethernet kullanıyorsanız Ethernet olanın, Wi-Fi kullanıyorsanız Wi-Fi olanın üstüne basıp genişletin ve açılan kısımda Diğer Bağlaştırıcı seçenekleri düzenle'ye tıklayın, açılan pencerede Internet Protokolu Sürüm 6 olanı bulup yanındaki tiki kaldırın, sonra tamam deyip çıkın.

Bunu yaptıktan sonra Splitwire'ı tekrar kurmayı deneyin, muhtelemen çalışacaktır. Starting olarak kalmasının sebebi Discord'un IPv6 üzerinden haberleşmeye çalışması ama Splitwire'ın sadece IPv4 için çalışmasıdır, IPv6'yı kapatınca sorun düzeliyor.
Sağ alttan ağ simgesine sağ tıklayıp Ağ ve İnternet ayarlarına girin, oradan altta gelişmiş ağ ayarlarına tıklayın, sonra Ethernet kullanıyorsanız Ethernet olanın, Wi-Fi kullanıyorsanız Wi-Fi olanın üstüne basıp genişletin ve açılan kısımda Diğer Bağlaştırıcı seçenekleri düzenle'ye tıklayın, açılan pencerede Internet Protokolu Sürüm 6 olanı bulup yanındaki tiki kaldırın, sonra tamam deyip çıkın.

Bunu yaptıktan sonra Splitwire'ı tekrar kurmayı deneyin, muhtelemen çalışacaktır. Starting olarak kalmasının sebebi Discord'un IPv6 üzerinden haberleşmeye çalışması ama Splitwire'ın sadece IPv4 için çalışmasıdır, IPv6'yı kapatınca sorun düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sağ alttan ağ simgesine sağ tıklayıp ağ ve internet ayarlarına girin, oradan altta gelişmiş ağ ayarlarına tıklayın, sonra Ethernet kullanıyorsanız Ethernet olanın, Wi-Fi kullanıyorsanız Wi-Fi olanın üstüne basıp genişletin ve açılan kısımda diğer bağlaştırıcı seçenekleri düzenle'ye tıklayın, açılan pencerede ınternet protokolu sürüm 6 olanı bulup yanındaki tiki kaldırın, sonra tamam deyip çıkın.
Hocam normal GoodbyeDPI nasıl yapıyor? Onda hiçbir şey yapmıyorum.

Onu bilemiyorum ama sizinki ile aynı sorunu arkadaşımda yaşadım, o da Superonline kullanıyor ve hiçbir şekilde DC'yi açamadık, Starting'de kalıyordu, en sonunda IPv6'yı kapadım ve düzeldi.
Hocam IPv6'yı kapatmak sorun oluşturur mu? Uygulamalarda oyunlarda vs.

Orada bir sürü CMD dosyası var o yüzden senin kullandığının içeriğini soruyorum. Ne sakınca olabilir?
Superonline 4. olanı kurmuştum sanırım. Virüs vs. algılanabilir diye atmamıştım hocam.

Hocam IPv6'yı kapatmak sorun oluşturur mu? Uygulamalarda oyunlarda vs.

Superonline 4. olanı kurmuştum sanırım. Virüs vs. algılanabilir diye atmamıştım hocam.
IPv6'nın yokluğu değil varlığı daha büyük sıkıntı şu an :D Hiçbir sorun yaşamazsınız merak etmeyin, kapayın gitsin.

Superonline 4. olanı kurmuştum sanırım. Virüs vs. algılanabilir diye atmamamıştım hocam
Neden virüs algılansın alt tarafı batch dosyası içeriği. Söylediğine göre 4. seçenek -5 argümanını kullanıyor. Splitwire GoodbyeDPI bölümünden alternatif 4 seçeneğinde de -5 argümanı var. Onunla denedin mi?
-5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 diye gidiyor.