cagritaskn

Uzman
Çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı olan SplitWire-Turkey 1.5.5 sürüm güncellemesi yayında. Genel olarak kararlılık ve otomasyonların tercihe bağlılığı üzerinde iyileştirmeler yapıldı.

Güncelleme notları:
  • Çalışma çerçevesi .NET 8.0'a güncellendi
  • İspanyolca dil desteği eklendi (Hem program hem kurulum yardımcıları için)
  • Metin kutularının genişliklerinin sabitlenmemesi sebebiyle UI'ın bozulması sorunu giderildi
  • ProxiFyre sürüm 2.1.3'e güncellendi
  • ByeDPI sürüm 0.17.3'e güncellendi
  • WireSock yineleyici görevinin kurulması artık isteğe bağlı (Kurulum butonlarının altına yerleştirilen anahtar sayesinde)
  • SoL parametrelerindeki yazım hatası düzeltildi (LadySmith'e teşekkürler)
  • Otomatik DNS ve DoH ayarlama işlemi isteğe bağlı hale getirildi (Gelişmiş sekmesindeki anahtar sayesinde)
  • Program içerisinde neredeyse tüm elementlerin üzerinde imleç bekletildiğinde açılan açıklama baloncukları eklendi
  • Onarım sekmesindeki Discord'u Onar sürecine Update.exe'nin uyumluluk modunu değiştirecek işlem eklendi
  • WebCord kurulumu eklendi (Github sunucularından indirilip kök konumuna ayıklanıyor)
  • Kaldırma yardımcısının o an ne yaptığına dair bilgi eklendi
  • Küçük hata düzeltmeleri yapıldı

Güncellemeye ulaşmak için link: https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey/releases/tag/1.5.5

Detaylı bilgiler ve kullanım kılavuzuna ulaşmak için link: https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey

• Karşılaştığınız sorunlar, aklınıza takılan ve tereddüde düştüğünüz durumlar için konuyu yanıtlayabilirsiniz.

Çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı olan SplitWire-Turkey 1.5.5 sürüm güncellemesi yayında. Genel olarak kararlılık ve otomasyonların tercihe bağlılığı üzerinde iyileştirmeler yapıldı.

Güncelleme notları:
  • Çalışma çerçevesi .NET 8.0'a güncellendi
  • İspanyolca dil desteği eklendi (Hem program hem kurulum yardımcıları için)
  • Metin kutularının genişliklerinin sabitlenmemesi sebebiyle UI'ın bozulması sorunu giderildi
  • ProxiFyre sürüm 2.1.3'e güncellendi
  • ByeDPI sürüm 0.17.3'e güncellendi
  • WireSock yineleyici görevinin kurulması artık isteğe bağlı (Kurulum butonlarının altına yerleştirilen anahtar sayesinde)
  • SoL parametrelerindeki yazım hatası düzeltildi (LadySmith'e teşekkürler)
  • Otomatik DNS ve DoH ayarlama işlemi isteğe bağlı hale getirildi (Gelişmiş sekmesindeki anahtar sayesinde)
  • Program içerisinde neredeyse tüm elementlerin üzerinde imleç bekletildiğinde açılan açıklama baloncukları eklendi
  • Onarım sekmesindeki Discord'u Onar sürecine Update.exe'nin uyumluluk modunu değiştirecek işlem eklendi
  • WebCord kurulumu eklendi (Github sunucularından indirilip kök konumuna ayıklanıyor)
  • Kaldırma yardımcısının o an ne yaptığına dair bilgi eklendi
  • Küçük hata düzeltmeleri yapıldı

Güncellemeye ulaşmak için link: https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey/releases/tag/1.5.5

Detaylı bilgiler ve kullanım kılavuzuna ulaşmak için link: https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey

• Karşılaştığınız sorunlar, aklınıza takılan ve tereddüde düştüğünüz durumlar için konuyu yanıtlayabilirsiniz.
Tekrar indirme yapmak lazım mı ,yoksa program içinden güncelleme yapabiliyor muyuz?

İnsanlar senden umudu kesmişti hocam sorulara falan dönmüyormuşsun geliştirmeyi bırakmışsın diyorlardı nerede kaldın :) Benim videolarda bile başına bir şey mi geldi diye soran oldu :D

İnsanlar senden umudu kesmişti hocam sorulara falan dönmüyormuşsun geliştirmeyi bırakmışsın diyorlardı nerede kaldın :) Benim videolarda bile başına bir şey mi geldi diye soran oldu :D
Hocam bir yandan yüksek lisans eğitimiyle uğraşıyorum bir yandan rutin işler derken hiç vaktim olmamıştı. Bazı arkadaşlar içeride olduğumu düşünüp Instagram'dan geçmiş olsun dileklerini bile ilettiler :D Sorulara dönme işine de eğer bireysel problem ise yine çok bakmamayı düşünüyorum çünkü artık yetişmiyor. Elimden geldiğince genel problemler ve isteklerle ilgilenmeye devam edeceğim. Ben afk iken siz çoğu kişiye yardım etmeye devam etmişsiniz elinize kolunuza sağlık hocam.

Hocam uninstall penceresi yanıt vermediği için kaldırılamıyor yazılım, bir öneriniz var mı?
Hocam bu güncellemede çözmeye çalışmıştım ancak görünüşe göre başarısız olmuşum. Şimdilik Gelişmiş sekmesinden Tüm Hizmetleri Kaldır butonuyla temizlik yapıp Revo Uninstaller gibi harici bir programla kaldırmayı veya Program Files'tan dosyaları silmeyi deneyebilirsiniz. Bu sorunu bir sonraki güncellemede çözmeyi umuyorum.

Tekrar indirme yapmak lazım mı ,yoksa program içinden güncelleme yapabiliyor muyuz?
Maalesef henüz program içinden güncelleme özelliğini eklemedim. Manuel olarak yeni kurulum dosyasını çalıştırmalısınız.