Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

14742 20

Başarılı
İyi sosyaller.

Şu an Splitwire uygulaması üzerinden WireSock kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla sadece Discord'u açması gerekir ama bende her yerde aktif oluyor. Sırf her yerde böyle aktif olduğu için GoodbyeDPI'ı kaldırdım oyunlarda ping, gecikme oluşturduğu için.

Nasıl çözebilirim bu durumu?

Çözüm
Hocam örnek vermem gerekirse WireSock ile Roblox'a da girebiliyorum yani oyunları da tünelliyor sanırım. Asıl amacım bu araçları kullanırken oyunlardaki ms ve gecikmeyi azaltmak ama ne yapmalıyım fikrim yok bunun bir ayarı falan var mı?
Roblox'u da tünelleyecek şekilde ayarlamış olabilir Çağrı hocam. Bu şekilde Roblox'u WARP ile açıyorsun ping normal. O zaman Zapret Türkiye kullanabilirsin.
Her yerde aktif olursa her yerde WARP aktif demektir. mylocation.org sitesine girince organizasyon kısmında ne yazıyor?

O zaman her yerde aktif değildir hocam Wiresock kısmı zaten WARP kullanır, eğer aktif olsaydı Cloudflare görürdün orada.
Hocam örnek vermem gerekirse WireSock ile Roblox'a da girebiliyorum yani oyunları da tünelliyor sanırım. Asıl amacım bu araçları kullanırken oyunlardaki ms ve gecikmeyi azaltmak ama ne yapmalıyım fikrim yok bunun bir ayarı falan var mı?

Roblox'u da tünelleyecek şekilde ayarlamış olabilir Çağrı hocam. Bu şekilde Roblox'u WARP ile açıyorsun ping normal. O zaman Zapret Türkiye kullanabilirsin.

Çözüm
Filtreleme gibi bir seçenek var mı hocam Zapret'te sadece Discord için filtrelesem o da sadece onun için bypass yapsa?