Deniz744

Başarılı
Techolay için çok büyük bir hata, az önce biri konuma yazmış, biri spoiler içine yazı koyunca o yazıyı etiketlerken spoileri yiyorsunuz. Çok lanet bir durum.
Örneğin şöyle göstereyim. Bu aşağıdaki spoiler bölümünü açmayın ve yanıtla butonuna tıklayın. Okuyabiliyor olacaksınız.
4546b gezegenine bizden önce gelen mimarlar, gezegeni araştırmaya başladı. Kendi hastalıklarının tedavisini arıyorlardı fakat bütün gezegende bu tedaviyi bulamadılar. Bir tür dışında.
"Sea emperor" lakaplı bu uzun yaratık, ürettiği enzimler sayesinde kharaa bakterisini tedavi edebilen tek canlıydı. Fakat yaşlı emperorlar bu enzimi üretemiyordu. Fakat mimarlar bir şey keşfetti.

bu canlının yavruları bu enzimi üretebiliyordu.

Anlamanız için öylesine rastgele bir hikaye yazdım. Cevapla butonu ile spoileri görebiliyorsunuz.

Tüh be.. Neyse ki daha fazla detay yazmadım çok spoiler yemişsiniz sayılmaz. :D

Tüh be. Neyse ki daha fazla detay yazmadım çok spoiler yemişsiniz sayılmaz. :D

Evet hocam sağ olun :D yine de üretim yaptıklarını anladım ve bu sefer muhtemelen kokain üretiyorlar. Ayrıca üretime geçebildiklerine göre polisleri atlatmışlar, üretim yapabildiğine göre aile evinden de kurtulmuş.
Yine de çok olmasa da spoiler spoilerdir :D

Bir dahakine spoiler kısmını alıntılamadan yazmak daha mantıklı olur.

Ben de farklı bir noktaya değineyim. Ya moderatörler ne yapsın? Adam onaya düşen konuyu denetlerken bütün spoilerı öğrenebiliyor. O spoiler ya moderatörün de bilmediği bir detay ise? Herkesin işin zor. :)

Ben de farklı bir noktaya değineyim. Ya moderatörler ne yapsın? Adam onaya düşen konuyu denetlerken bütün spoilerı öğrenebiliyor. O spoiler ya moderatörün de bilmediği bir detay ise? Herkesin işin zor. :)

Adamın işi bu. Gişedeki kıza film hakkında soru sormak gibi düşün. Bilmiyorsa bile az çok anlatacaktır. Moderatör de bundan ekmek yiyor, yapacak bir şey yok.