Spoofer yasağını kaldırmak için serial numarası değiştirilebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caner avcı07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 200
Selam. Oyundan yasaklandım spoofer kullanmadan. Serial numaralarını nasıl değiştirebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Not: Hile kullanmadım, anticheat ile tartışmamdan dolayı ban yedim, hileye karşıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anticheat ile tartışınca ban mı yeniyormuş? Eğer böyle bir şey gerçekten varsa bu antihile programları baya bozmuş demektir. Hangi oyun?

Anticheat ile tartışınca ban mı yeniyormuş? Eğer böyle bir şey gerçekten varsa bu antihile programları bayağı bozmuş demektir. Hangi oyun?
Metin2, rascal anticheat.

Ben spoofer istemiyorum direkt Serial degiştirme var mı? Başlık otomatik yazılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet spoofer olmadan değiştirme yolu mevcut. Çözüm yeni bir sistem ve modem almak.

Dostum elbet bunu üreten firmada bir yerden girip bu seriaları yazdı üstüne sistemi değiştirmeye gerek yok sen bilmiyorsun.

Aynen dostum ben bilmiyorum. Spoofer niye kullanmak istemiyorsun? Hile açarken sorun yok kaldırmaya gelince mi üçüncü program kullanmak istemiyorsun? Daha kelimesini yazamıyorsun. Firmaya mail atarak nasıl yazdıklarını o zaman öğrenebilirsin.

bedava spooferler var fakat degiştirmiyor seriaları paralı spooferler çok pahalı ucuz alsan çop oluyor bide senin derdin ne paşam nedir yani amacın bilmiyorsan yazma burda kimseyi hor göremesin konuyu bilmiyorsan yazma arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…