Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe?
Maksimum 140 150 bin maksimum ama sıfır ikinci el fark etmez.
MT25 gibi motorları boş verin, bir tane Honda SH125i alsan ömür boyu gider gayet konforlu taş gibi motor.
Hocam o tarzda gözüken motor istemiyorum maalesef naked olması önrmli benim için.
sametkarakas
Yetkin
Honda CB125 F
Arora ARS200 olabilir 0 olarak. İkinci el Bajaj Pulsar NS125 alabilirsin.Maksimum 140 150 bin maksimum ama sıfır ikinci el fark etmez.
emre259
Uzman
Kızmamıştır hocam bende girdim konuya bütçe belirtilmemiş o an kafamda bir şey canlanmadığı için çıktım bu tarz konularda en önemli şey bütçe. Sıfırda rks gibi markalar vardır herhalde sadece. İkinci elde NK125, KTM Duke 125 vs bulunabilir ama yorgun motorlardır. Karar senin. Çok kısıtlı piyasa, 140a 250NK bulursun paşa paşa binersin, satarken zorluk çıkarabilir.Hocam ilk olarak neden kızdınız bu kadar anlamadım ikinci olarak da maksimum 140 150 bin maksimum ama sıfır ikinci el fark etmez.
swean
Başarılı
Hocam o tarzda gözüken motor istemiyorum maalesef naked olması önrmli benim için.
Çin motor alırsan bu fiyatlara pişman olursun hocam.
Adam naked istiyorum demiş scooter öneriyorsunMt25 gibi motorları boş verin, bir tane Honda SH125i alsan ömür boyu gider gayet konforlu taş gibi motor.