Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

selorr

Becerikli
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bazı arkadaşlar (ben dahil) eğer futbol ile gelişme olursa hep spor kategorisindeki futbol kategorisine konuyu açıyorlar fakat spor kategorisinde fitness da olduğuna göre bu haberlerle alakalı değil. Oyun ile alakalı. Futbol kategorisinde açılan konular sadece futbol ile olan şeyleri görmemizi engelliyor. Bunu spor kategorisine genel olarak söylüyorum. Bence "Spor Haberleri" kategorisi gelmeli.

Artı -6 Eksi
Bazı arkadaşlar (ben dahil) eğer futbol ile gelişme olursa hep spor kategorisindeki futbol kategorisine konuyu açıyorlar fakat spor kategorisinde fitness da olduğuna göre bu haberlerle alakalı değil. Oyun ile alakalı. Futbol kategorisinde açılan konular sadece futbol ile olan şeyleri görmemizi engelliyor. Bunu spor kategorisine genel olarak söylüyorum. Bence "Spor Haberleri" kategorisi gelmeli.

Burası teknoloji ile ilgili bir forum olduğu için böyle bir kategori eklenmez diye düşünüyorum.

Bu kategorinin gelmesi diğer kategoriler için de aynı önerilen açılması anlamına gelir. İlgili spor dalına ait alt kategoride haber konusu açabilirsiniz, zaten haber Türkiye'yi de ilgilendiren bir haber ise "Dünya ve Türkiye Gündemi" kategorisine taşınıyor. Spor kategorisinin altında bulunan alt kategoriler, oturup da takım kavgası yapalım diye açılan kategoriler değil.