Shwayzee

Uzman
Selamlar,

Halihazırda Jabra Elite Active 7 modelini kullanıyorum. Fakat spor için kulak için kulaklık istemiyorum. Bu yüzden kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Anker Soundcore Q30 modelini düşündüm ama yorumlarda okuduğuma göre spor esnasında kafadan düşebiliyormuş. Sizlerin önerebileceği sesi kaliteli olan ve mümkünse ANC'ye sahip bir kulaklık var mıdır?

Selamlar,

Halihazırda Jabra Elite Active 7 modelini kullanıyorum. Fakat spor için kulak için kulaklık istemiyorum. Bu yüzden kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Anker Soundcore Q30 modelini düşündüm ama yorumlarda okuduğuma göre spor esnasında kafadan düşebiliyormuş. Sizlerin önerebileceği sesi kaliteli olan ve mümkünse ANC'ye sahip bir kulaklık var mıdır?
Spor sırasında kullanabileceğiniz, ses kalitesi yüksek ve Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip kulak üstü kulaklık önerilerim:

1. Sony WH-1000XM4
- Üstün ses kalitesi ve mükemmel ANC.
- Konforlu yapısı sayesinde uzun süreli spor aktiviteleri için ideal.
- Bluetooth bağlantısı ile kablosuz kullanım.

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700
- Harika ANC performansı ve net ses kalitesi.
- Hafif ve konforlu tasarımı sayesinde spor yaparken rahatlık sunar.
- Suya dayanıklılık özelliği olmasa da spor yaparken düşmemesi için sağlam yapıya sahip.

3. Apple AirPods Max
- Yüksek ses kalitesi ve etkili ANC sunar.
- Rahat bir tasarıma sahip ve spor aktivitelerinde iyi bir uyum sağlar.
- Kablosuz bağlantı ile kullanım kolaylığı.

4. Sennheiser Momentum 3 Wireless
- Güçlü ses performansı ve iyi ANC.
- Konforlu yastıklı kulaklık yapısı ile uzun süreli kullanıma uygun.
- Şık tasarımı ile hem spor hem de günlük kullanım için ideal.

5. Jabra Elite 85h
- Uzun pil ömrü ve etkili ANC özelliği.
- Suya dayanıklılık özelliği yok ama konforlu yapısıyla spor için yeterli destek sağlar.
- Ses kalitesi oldukça iyi ve telefonla görüşme için de oldukça uygundur.

Bu modellerden birini seçerek, spor esnasında hem ses kalitesinden ödün vermeden hem de ANC sayesinde dış seslerden arınarak deneyim yaşayabilirsiniz.