Şu an kilo vermeye çalışıyorum. Spora başladım ve beslenmeyi oturttum gibi. Fakat multivitaminin bana bu süreçte yardım edeceğini duydum. Doğru mu? Ayrıca hocam da önerdi fakat sormak istedim yine de.
Kilo verirken agresif bir planlama yaptıysanız güçten kuvvetten biraz düşebilirsiniz. Multivitamin bir miktar zindelik verebilir fakat mucizeler beklemeyin.
Şu an kilo vermeye çalışıyorum. Spora başladım ve beslenmeyi oturttum gibi. Fakat multivitaminin bana bu süreçte yardım edeceğini duydum. Doğru mu? Ayrıca hocam da önerdi fakat sormak istedim yine de.
Kilo verirken agresif bir planlama yaptıysanız güçten kuvvetten biraz düşebilirsiniz. Multivitamin bir miktar zindelik verebilir fakat mucizeler beklemeyin.
Agresif bir planlamadan kastınız nedir? Günde 2 öğün yiyorum ve şu an sadece kardiyo yapıyorum. Öğünlerim biraz kıt ve aç bırakmaya çalışıyorum kendimi. Zaten ilk öğünüm okul yemekhanesi. Multivitamin sadece katkı etsin yeter. Protein tozu da almayı düşünüyorum. Kastan kaybetmemek için. Akşam yemeğim ise tavuk haşlıyorum.
Yani kahvaltı yapmıyorum ama 2 yumurta haşlayıp yemeye başlayacağım. Onun haricinde okul yemekhanesinde ne çıkarsa yiyorum. Akşam ise antrenman sonrası ise bir tavuk yiyorum. Öyle bir şey yaptığımı düşünmüyorum ama tok gezmiyorum. Okul yemekhanesinde makarna, pilav, patates gibi yemekler çıkabiliyor. Onları yesem sorun olur mu? Nizami koyuluyor ve onlar olmaz ise öğün çok boş oluyor.