Spor salonu sahibi bacak çalışmayı yasakladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 216
  • Etiketler Etiketler
    spor
Uzun süre ara verdim. Kaydı yaparken bana üst kattaki bacak makinelerini yasaklamış, sebep halatı kopardığım için.

Halat dayanıksızsa ben ne yapayım? Senelerdir gittiğim salonun böyle demesi koydu.
Aynı şeyin benzeri başıma gelmişti. Anamur MYO'da gittiğim spor salonunda halat dayanıksızlığı yüzünden bende boks torbasını devirmiştim. Herkes sövmeye başlamıştı sonra ama sahibi zaten benden nefret ediyordu, yasal dayanak olmadığı için kovamadı. Salon değişin siz hocam. O salondan pek hayır geleceği yok.

Yeni üyelik yaptırdım daha geçenden sende bana sövüyordun sanki.

Çok mu hor falan kullandınız ki böyle bir şey yaptı hocam?

Yanlış anlamayın öyle kullanıyorsunuz falan demiyorum ama normal kullanırken yaptıysa çok garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre ara verdim. Kaydı yaparken bana üst kattaki bacak makinelerini yasaklamış, sebep halatı kopardığım için.

Halat dayanıksızsa ben ne yapayım? Senelerdir gittiğim salonun böyle demesi koydu.

Ekstra ağırlık takmadıysan hakkı yok. Hatta kalitesiz ekipmandan şikayet bile edebilirsin. Birine zarar gelse sorumluluk salon sahibinde/o anki antrenörde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…