Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Dostlar, uzun zamandır MacFit vb. spor salonlarına yazılmak istiyorum. Ancak makinelerde hareketleri nasıl yapacağımızı kim öğretiyor? Ekstra para mı ödeyeceğim trainer’a? Gidip rezil olmayalım diye soruyorum.
Normalde özgüvenliyimdir, takmam böyle şeyleri ama bizim milleti biliyorsunuz... Anksiyete yüklüyorlar insana. İngilizce'de bile yazım hatası yaptığınızda ilk Türkler dalga geçiyor.
Orada bulunan ağabeyler oluyor. Zaten görünüşünden falan anlarsın. Yanlarına gidip yardım istersen hemen ilgilenirler. Spor salonundaki yardım ve dayanışmayı başka yerde görmedim ben, on numara. Anında yardım edip ilgileniyorlar. 1-2 hafta böyle gidersin sonrası zaten sana kalmış.
İlk kayıt olduğunuzda bazı salonlarda direkt hoca sizi başlatıyor zaten. İlk hafta Full boyd, 2. hafta bölgesel çalıştırarak vücudun alışmasını sağlıyor. Bu 2 hafta içinde hareketleri öğretiyor ve programını veriyor sonra sen kendin devam ediyorsun.
Eğer ki ilgilenmeyen bir hoca olursa oradaki insanlardan da yardım isteyebilirsin, kesinlikle yardımcı olurlar. Spor salonunda ki samimiyet ayrı bir güzel.
Son olarak kimseden yardım istemenede gerek yok, gir YouTube'a bak.
Dostlar, uzun zamandır MacFit vb. spor salonlarına yazılmak istiyorum. Ancak makinelerde hareketleri nasıl yapacağımızı kim öğretiyor? Ekstra para mı ödeyeceğim trainer’a? Gidip rezil olmayalım diye soruyorum.
Normalde özgüvenliyimdir, takmam böyle şeyleri ama bizim milleti biliyorsunuz... Anksiyete yüklüyorlar insana. İngilizce'de bile yazım hatası yaptığınızda ilk Türkler dalga geçiyor.
MuscleWiki is a fitness app with a comprehensive exercise library that includes videos and written instructions for over 2000 exercises. With a simple and intuitive bodymap that guides you to exercises for a particular muscle, you can simplify your workout with exercises suitable for beginners...
musclewiki.com
Burada da hem nereyi geliştirmek istiyorsan oranın hareketleri hem de nasıl yapıldığını da görebilirsin. İnternetteki videolar milletin kafasına göre çektiği video çok fazla. Arada bir karşıma çıkıyor. Adam böyle yapılmaz diyor. Doğrusunu gösteriyor fakat ne tutuşta ne de pozisyonda bir fark yok. Boş içeriklerle milleti çok kandırıyorlar.
Dostlar, uzun zamandır MACFit vb. spor salonlarına yazılmak istiyorum. Ancak makinelerde hareketleri nasıl yapacağımızı kim öğretiyor? Ekstra para mı ödeyeceğim Trainer'a? Gidip rezil olmayalım diye soruyorum.
Normalde özgüvenliyimdir, takmam böyle şeyleri ama bizim milleti biliyorsunuz... Anksiyete yüklüyorlar insana. İngilizce'de bile yazım hatası yaptığınızda ilk türkler dalga geçiyor.