Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ülkeyi Türkiye seçip Türkiye'den herhangi bir akrabanızın, dostunuzun adresini girebilirsiniz. Herkes ortak adres verdiği sürece bir sorun yaşanmaz. KKTC sadece Türkiye tarafından resmi olarak tanınan bir ülke olduğu için ayrıyeten seçilmiyor maalesef.
Ülkeyi Türkiye seçip Türkiye'den herhangi bir akrabanızın, dostunuzun adresini girebilirsiniz. Herkes ortak adres verdiği sürece bir sorun yaşanmaz. KKTC sadece Türkiye tarafından resmi olarak tanınan bir ülke olduğu için ayrıyeten seçilmiyor maalesef.

Çözüm
Mevcut konumumu anlayıp laf etmez mi?

O konuma gerçek konumu yazan var mıdır ki? Random bir yer seçip orayı yapıyorduk.

Ben lise zamanı vermiş olduğum konumla taşındıktan sonra bile yıllarca devam ettim. Bir sorun olmadı hiç bu sebeple. Sonuçta aile ikamet adresinizi giriyorsunuz, orada bulunma zorunluluğunuz yok.

Türkiye'deki evimin adresini girdim. İşe yaradı, teşekkür ederim.