Çözüldü Spotify Akıllı Mix nasıl kapatılıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZCPS21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    spotify
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Spotify Akıllı Mix nasıl kapatılıyor? Beğenilen müzikler listemdeki müzikleri dinlerken araya abudik gubudik parçalar yerleştiriyor, bu şey Android telefonda kapatılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spotify akıllı mix nasıl kapatılıyor? Beğenilen müzikler listemdeki müzikleri dinlerken araya abudik gubudik parçalar yerleştiriyor, bu şey Android telefonda kapatılıyor mu?

Şu logoya basarak kapatabilirsiniz.

Çözüm
Hayır, kapatılabiliyor. Sadece karışık çalma özelliği kullanılmıyor.
Emin misiniz? Daha 1 hafta falan önce üyeliğim bittiği için Akıllı Mix'i bir türlü kapatamamıştım. Premium'a geçer geçmez çözebildim. Sitelerinde de şöyle bir bilgi geçmişler:

"Karışık çalma kapalı" seçeneğine "geçerliliği Premium'da" demişler ama bilmiyorum. Konu sahibi dönüt yapınca anlaşılır.

Attığınız SS ile benim dediğim şey aynı zaten. Premium ile karışık çalma özelliğini açıp kapatabiliyoruz. Akıllı mix özelliğini premium olmadan da kapatabilirsiniz. Bende de premium yok, ve ben kapatabiliyorum akıllı mix özelliğini. Siz sanırım akıllı mix ile karışık çalmayı karıştırdınız. İkisi farklı şeyler.

Anladım, doğrudur. Benim aklımda "karışık çalmayı kapatırsan otomatik akıllı mix'e döndürüyor" gibi kalmış da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…