Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Spotify Akıllı Mix nasıl kapatılıyor? Beğenilen müzikler listemdeki müzikleri dinlerken araya abudik gubudik parçalar yerleştiriyor, bu şey Android telefonda kapatılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Spotify akıllı mix nasıl kapatılıyor? Beğenilen müzikler listemdeki müzikleri dinlerken araya abudik gubudik parçalar yerleştiriyor, bu şey Android telefonda kapatılıyor mu?

1717350773177.webp

Şu logoya basarak kapatabilirsiniz.
Hayır, kapatılabiliyor. Sadece karışık çalma özelliği kullanılmıyor.
Emin misiniz? Daha 1 hafta falan önce üyeliğim bittiği için Akıllı Mix'i bir türlü kapatamamıştım. Premium'a geçer geçmez çözebildim. Sitelerinde de şöyle bir bilgi geçmişler:

Screenshot_20240602_210036_Chrome.webp

"Karışık çalma kapalı" seçeneğine "geçerliliği Premium'da" demişler ama bilmiyorum. Konu sahibi dönüt yapınca anlaşılır.

Emin misiniz? Daha 1 hafta falan önce üyeliğim bittiği için akıllı Mix'i bir türlü kapatamamıştım. Premium'a geçer geçmez çözebildim. Sitelerinde de şöyle bir bilgi geçmişler:

Eki Görüntüle 52756

"Karışık çalma kapalı" seçeneğine "geçerliliği premium'da" demişler ama bilmiyorum. Konu sahibi dönüt yapınca anlaşılır.
Attığınız SS ile benim dediğim şey aynı zaten. Premium ile karışık çalma özelliğini açıp kapatabiliyoruz. Akıllı mix özelliğini premium olmadan da kapatabilirsiniz. Bende de premium yok, ve ben kapatabiliyorum akıllı mix özelliğini. Siz sanırım akıllı mix ile karışık çalmayı karıştırdınız. İkisi farklı şeyler.

Attığınız SS ile benim dediğim şey aynı zaten. Premium ile karışık çalma özelliğini açıp kapatabiliyoruz. Akıllı mix özelliğini premium olmadan da kapatabilirsiniz. Bende de premium yok, ve ben kapatabiliyorum akıllı mix özelliğini. Siz sanırım akıllı mix ile karışık çalmayı karıştırdınız.
Anladım, doğrudur. Benim aklımda "karışık çalmayı kapatırsan otomatik akıllı mix'e döndürüyor" gibi kalmış da olabilir.