Hocam, ses kalitesi olarak Apple Music şu anda en iyisi. Ama dediğiniz özellikleri açarsanız, baya bir yer kaplıyor indirilenler. Android telefonlarda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum Apple Music'in. Aynı şekilde bilgisayarda da çok iyi bulmadım. Listemin aşağısına inemiyorum, başa atıyor uygulama sizi. Bazen hesabımdan çıkıyor, bazen sapıtıyor. Apple telefonlarda kusursuz çalışıyor, o ayrı.
YouTube Music'de bulamayacağın müzik yok, ses kalitesi de iyidir. Ama algoritma bir Spotify değil bence. Sürekli gelişiyor. PC uygulaması tarayıcı gibi çalışıyor, çok sevemiyorum. Mesela bazen giriyorum, indirdiklerim gözükmüyor, senkronize olması yoruyor adamı. Bazen bu da şapşallaşıyor.
Geleyim Spotify uygulamasına. Ses kalitesi bence en geride olan. Ama algoritması gerçekten çok iyi. Cihazlar arası senkronizasyon çok başarılı. PC uygulaması, TV uygulaması yağ gibi akıyor. Apple Music ve YT Music'te böyle verim alamıyorum.
Ben de 3'ü de var, tabii bir taneye düşüreceğim. Ben de deniyorum hepsini senin gibi.
Android/iOS karma sistem kullanıyorum bu arada.