Winner 49 Üstün Sıcak Nokta Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.943 Çözümler 4 Beğeniler 1.696 23 Mart 2024 #1 Selam, oyun oynarken Spotify kullanıyorum; Alt+Tab yapmadan şarkı değiştirmenin bir yolu var mı?
Çözüm E E Emile A239 23 Mart 2024 Winner dedi: Hayır yok. Klavye bu: Logitech MK240 Minimalist Kablosuz Klavye ve Fare Seti Genişletmek için tıkla... Klavyedeki F7 tuşuyla müziği duraklatabilirsiniz. Winner dedi: Hocam basıyorum hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... FN tuşuna basılı tutup deneyin.
Winner dedi: Hayır yok. Klavye bu: Logitech MK240 Minimalist Kablosuz Klavye ve Fare Seti Genişletmek için tıkla... Klavyedeki F7 tuşuyla müziği duraklatabilirsiniz. Winner dedi: Hocam basıyorum hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... FN tuşuna basılı tutup deneyin.
KS KS Winner 49 Üstün Sıcak Nokta Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.943 Çözümler 4 Beğeniler 1.696 23 Mart 2024 #11 Kedicik dedi: Eğer farenizin özel uygulaması varsa oradan fare tuşlarına atama yaparak da müzik değiştirmeyi ayarlayabilirsiniz bu arada. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef, linkini attığım setin faresini kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Eğer farenizin özel uygulaması varsa oradan fare tuşlarına atama yaparak da müzik değiştirmeyi ayarlayabilirsiniz bu arada. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef, linkini attığım setin faresini kullanıyorum.
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 831 Çözümler 4 Beğeniler 917 Yer Albuquerque 23 Mart 2024 #12 Winner dedi: Hayır yok. Klavye bu: Logitech MK240 Minimalist Kablosuz Klavye ve Fare Seti Genişletmek için tıkla... FN+ F5 -F7 arasındaki tuşlar ile yap. Artı 0 Eksi
Winner dedi: Hayır yok. Klavye bu: Logitech MK240 Minimalist Kablosuz Klavye ve Fare Seti Genişletmek için tıkla... FN+ F5 -F7 arasındaki tuşlar ile yap.