Duyurular kısmına baktığımda daha önce takip etmediğim sanatçıların son çıkan şarkılarının da orada olduğunu fark ettim. Sanatçılara tıkladım ve "takip ediliyor" şeklinde gözüküyor. Bunun üzerine profilime girdim ve ne göreyim: 800+ sanatçı takip ediyorum. Bu sayı taş çatlasın 250 falandı. Acaba benim hesabı çaktırmadan başka biri mi kullanıyor diye düşündüm. Sanatçıları tek tek kontrol ettim. Hayır, kesinlikle benim daha önce dinlediğim sanatçılar var sadece. Zaten günde 15 saat Spotify açık, biri kullanmaya çalışsa fark ederim. Yani nasıl olduğunu bilmiyorum ama kısacası Spotify kendi kendine takip etmiş. Ayarlara baktığımda böyle bir ayar da göremedim, "dinlediğim sanatçıları takip et" gibisinden.
Muhtemelen, Spotify ile bağdaştırdığım sitelerden biri bu soruna yol açmış olabilir. Bir kerelik kullandığım musictaste, instafest gibi siteleri kaldırıp sorun hala devam ediyor mu diye kontrol edeceğim.
Muhtemelen, Spotify ile bağdaştırdığım sitelerden biri bu soruna yol açmış olabilir. Bir kerelik kullandığım musictaste, instafest gibi siteleri kaldırıp sorun hala devam ediyor mu diye kontrol edeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: