İddia Spotify her an kapanabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    spotify
Bugün Spotift'ı kapatan ya da çekilmesine vesile olan aynısını YT için de yapamaz mı?
Zaten biz bizi ilgilendirmeyenlerin hakkını savunmadık diye hakkımız gasp ediliyor şu an... Çok haklısınız hocam.

Hükümet yangınları falan söndüremeyip yetmezmiş gibi kendine yakın cemaatten birisinin kitaplarını camilerde dağıtıyor ve yanında da dünyadaki en büyük müzik ağını engellemek için çalışma yürütüyor.
Bambaşka bir kötülük.

Sorun hangi uygulamanin daha iyi oldugu degil. Herhangi birisi yarin ayni sonla karsilasabilir. Her gun baska bir uygulama/firma erisim engeli yiyor ya da cekiliyor ve bizim halk da oturup izliyor. Olesiye nefret ediyorum.

3-5 eleman garip playlist isimleri koydu diye ciddi ciddi koca uygulamayı mı kapatacak şimdi bunlar? Tiksindirdiler artık. İnterneti yasaklayın komple, uğraşmayın.

Neden?
Yani yazıyorsa bile X kullanmadığım için devamını göremiyorum.

Spotify'da emine Erdoğan'la ilgili playlistlerden dolay Türkiye rekabet kurumu soruşturma açtı ve kültür ve turizm bakan yardımcısı Batuhan Mumcu'da bu nedenden dolayı Spotify'ı, “dini ve milli değerlere saygısızlık” içeren içerikleri barındırmakla, ayrıca yerli müziklere ve kültüre destek sağlamamakla suçladı. Spotify ilk başta yasalara uygun davrandığını belirterek kapanmayacağını söylemiş. Kapatılacağını pek sanmıyorum.

Yıllardır olan bir şey bu niye şimdi patlıyor? Spotify de her zaman saçma sapan adlı playlistler var.

Bunun yerine playlist sahipleri hakkında soruşturma başlatmak daha mantıklı olmaz mıydı? Bir kişinin yaptığı bir şeyden tüm ülke etkileniyor. Herkes YT Music yazmış, bir farklılık olsun, Spotfiy kapanırsa Deezer ile devam edin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…