Detaylar
Kim cevapladı?Kullanilamaz diyor.
Eğer daha önce ücretsiz deneme kullandıysanız maalesef ya yeni hesap açmanız, ya da ücretli üyelik almanız gerekmektedir.
Sanırım ücretli şekilde kullandıysa da izin vermiyor yani hesabın tamamen yeni olması gerekiyor çünkü ben daha önce ücretsiz deneme kullandığımı hatırlamıyorum ve bana da izin vermiyor.Eğer daha önce ücretsiz deneme kullandıysanız maalesef ya yeni hesap açmanız, ya da ücretli üyelik almanız gerekmektedir.
İlk ayda 40 tl kesiyor. Haberiniz olsun.İnternette gözünürken gördüm, spotify arada yaptığı kampanyalardan birini yapıp normalde 1 ay ücretsiz olan premium'u 31 Aralık tarihine kadar 3 ay olarak veriyor.
Link
Eki Görüntüle 69
1
178
Ziyaretçi
@cenazeyebekleriz Evet spotify bunu yapıyor daha öncede 1 aylık ücretsiz kullanım deyip parayı çekip geri iade etmemişlerdi.
Kesiyor, yeni hesap açtım.Bu arada bu plan yeni üyeler için. Eski üyeler kullanamıyor, haberiniz olsun. Kullanım süreniz boyunca hesaptan para çekilmiyor, sonrası için ücret talep ediliyor ya da iptal etmeniz gerekiyor.
Kesmemesi gerekiyor bu arada, boş sanal kartla açtım para kesmedi bende.
Yeni hesap açtığınıza göre demek ki eski hesabınızda denemişsiniz. Bu kampanya zaten yeni hesaplar için yani daha önce o hesapta Premium kullanmamış olmanız gerek. Kesmesi normal değil mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Sorunsuz çalışan sistem için BIOS güncellemesi yapmak şart mı?
- deckardvibes