Anliyoruz dostum, kulaginiz OGG formata alistigi icin bol bozuntulu sesler kulaginizi rahatsiz etmiyor tabii. Ses o kadar guzel degisir ki her en ufak kalite artisinda, daha cok veri geldigini direkt hissedersin. Duz AAC codec ile Samsung'un SSC codeci arasinda bile daglar kadar fark var.
Ben Apple da kullanmış bir insanım, Lossless sesin nasıl olduğunu bilmeyecek kadar eski kafalı değilim, söylemeye çalıştığın şey buysa. Sadece günlük hayatta bu kadar umrumda olacak bir şey olmaz diyorum, çünkü TWS'e kimse kalkıp 4-5k bayılmıyordur. Kablolu kullanmayı da ben tercih etmiyorum. O yüzden YT Music gayet yeterli geliyor.

YT Music kullanıyorum ama leş gibi bir algoritmasının olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Apple müzik. YT müzik anlamında berbat, aradığın şarkıyı yazıyorsun çıkmıyor çıksa da ekstra bir sürü şarkı çıkıyor. Geçişler zaten berbat saçma sapan remixlere geçiyor. Apple müzik ile arasında da bariz ses yüksekliği farkı var BT ile bile anlaşılıyor.

YouTube Music kullanıyorum ve gayet memnunum. Seste bariz bir kalite farkı yok, şimdiye kadar hiç rahatsız olmadım.

Yeni konular