Güzel playlist yok. Kendim uğraşmak zorunda kalıyorum sürekli. Alakasız saçma şarkıları bir araya getirip önümüze sunuyorlar. Dediğim gibi YouTube için alınabilir ama sadece müzik için alınmaz. Sonuçta burada inceleme konusu 2 müzik platformu.
Şahsen kendi playlistlerimden dinliyorum çünkü önerdiği sanatçılar çok saçma oluyor ikisinin de. Pek beğendiremiyor bana bende deneyip uğraşmak istemiyorum. Keşfettiğim varsa güzel ekliyorum.
Şahsen kendi playlistlerimden dinliyorum çünkü önerdiği sanatçılar çok saçma oluyor ikisinin de. Pek beğendiremiyor bana bende deneyip uğraşmak istemiyorum. Keşfettiğim varsa güzel ekliyorum.
Spotify'ın önerdiği neredeyse her playlisti dinlerim. Sevdiğim türde sevebileceğim şarkılar sunuyor. Bu yüzden para veriyorum zaten. Yoksa gider MP3 indirirdim.
Kapalıydı zaten. Anıl Piyancının bir şarkısı var machintost diyor Mac'e laf atıyor gibi bir şey oluyor Windows ile karşılaştırıp. O mac denen kısmı sansürlüydü.
Açıp şarkı dinliyorum hiç bu kadar kasmıyorum kendimi. I'm aware of everything
Şarkıların çoğu önerilen şarkılardan ve güzel sarkilar öneriyor ama her seferinde önceden dinlediğim şarkıyı tekrar dinletiyor. Durum bu şekilde.
Şarkıların çoğu önerilen şarkılardan ve güzel sarkilar öneriyor ama her seferinde önceden dinlediğim şarkıyı tekrar dinletiyor. Durum bu şekilde.
Android, iOS ve masaüstü sürüm için resmi albümler, single'lar, videolar, remiksler, canlı performanslar ve daha fazlasıyla yeni müzik hizmeti. Aradığınız her şey burada.
Android, iOS ve masaüstü sürüm için resmi albümler, single'lar, videolar, remiksler, canlı performanslar ve daha fazlasıyla yeni müzik hizmeti. Aradığınız her şey burada.