İnceleme Spotify vs YouTube

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirElibol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Şahsen kendi playlistlerimden dinliyorum çünkü önerdiği sanatçılar çok saçma oluyor ikisinin de. Pek beğendiremiyor bana bende deneyip uğraşmak istemiyorum. Keşfettiğim varsa güzel ekliyorum.

Spotify arayüzü sayesinde bu kadar vazgeçilmez oldu. Tabi arayüzü iyi olduğundan mı yoksa alıştığımızdan dolayı mı, bilemiyorum.

Bu arada nasılsın sago baba?

Spotify arayüzü sayesinde bu kadar vazgeçilmez oldu. Tabi arayüzü iyi olduğundan mı yoksa alıştığımızdan dolayı mı, bilemiyorum.

Sosyallik işi de var abi, playlist atıcaksın falan birisine herkes spotify kullanıyor artık yani.

Şahsen kendi playlistlerimden dinliyorum çünkü önerdiği sanatçılar çok saçma oluyor ikisinin de. Pek beğendiremiyor bana bende deneyip uğraşmak istemiyorum. Keşfettiğim varsa güzel ekliyorum.

Spotify'ın önerdiği neredeyse her playlisti dinlerim. Sevdiğim türde sevebileceğim şarkılar sunuyor. Bu yüzden para veriyorum zaten. Yoksa gider MP3 indirirdim.

Spotify arayüzü sayesinde bu kadar vazgeçilmez oldu. Tabii arayüzü iyi olduğundan mı yoksa alıştığımızdan dolayı mı, bilemiyorum.

Alışmak için önce sevip benimsemek gerekir. Spotify bunun için iyi gerekçeler sunuyor.

Açıp şarkı dinliyorum hiç bu kadar kasmıyorum kendimi. I'm aware of everything
Şarkıların çoğu önerilen şarkılardan ve güzel sarkilar öneriyor ama her seferinde önceden dinlediğim şarkıyı tekrar dinletiyor. Durum bu şekilde.

Katılıyorum. Aç dinle

Bende de bunlar var belki ilgini çeker.

Ben de yapacak bir şey arıyordum ve aklıma inceleme yazmak geldi

Ayıp olmasın diye stabilin bir şarkıyı attım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…