Güzel playlist yok. Kendim uğraşmak zorunda kalıyorum sürekli. Alakasız saçma şarkıları bir araya getirip önümüze sunuyorlar. Dediğim gibi YouTube için alınabilir ama sadece müzik için alınmaz. Sonuçta burada inceleme konusu 2 müzik platformu.
Şahsen kendi playlistlerimden dinliyorum çünkü önerdiği sanatçılar çok saçma oluyor ikisinin de. Pek beğendiremiyor bana bende deneyip uğraşmak istemiyorum. Keşfettiğim varsa güzel ekliyorum.

Spotify arayüzü sayesinde bu kadar vazgeçilmez oldu. Tabi arayüzü iyi olduğundan mı yoksa alıştığımızdan dolayı mı, bilemiyorum.

Bu arada nasılsın sago baba?

Spotify arayüzü sayesinde bu kadar vazgeçilmez oldu. Tabi arayüzü iyi olduğundan mı yoksa alıştığımızdan dolayı mı, bilemiyorum.

Sosyallik işi de var abi, playlist atıcaksın falan birisine herkes spotify kullanıyor artık yani.

Şahsen kendi playlistlerimden dinliyorum çünkü önerdiği sanatçılar çok saçma oluyor ikisinin de. Pek beğendiremiyor bana bende deneyip uğraşmak istemiyorum. Keşfettiğim varsa güzel ekliyorum.

Spotify'ın önerdiği neredeyse her playlisti dinlerim. Sevdiğim türde sevebileceğim şarkılar sunuyor. Bu yüzden para veriyorum zaten. Yoksa gider MP3 indirirdim.

Sansür ayarlardan tamamen kapatılabiliyor.
O kişisel bir ayar, istersan ayarlardan tamamen kapatabilirsin.
Kapalıydı zaten. Anıl Piyancının bir şarkısı var machintost diyor Mac'e laf atıyor gibi bir şey oluyor Windows ile karşılaştırıp. O mac denen kısmı sansürlüydü.

Gerçi o 3 yıllık dönemde tek o şarkıda duymuştum.

Spotify arayüzü sayesinde bu kadar vazgeçilmez oldu. Tabii arayüzü iyi olduğundan mı yoksa alıştığımızdan dolayı mı, bilemiyorum.

Alışmak için önce sevip benimsemek gerekir. Spotify bunun için iyi gerekçeler sunuyor.

Açıp şarkı dinliyorum hiç bu kadar kasmıyorum kendimi. I'm aware of everything
Şarkıların çoğu önerilen şarkılardan ve güzel sarkilar öneriyor ama her seferinde önceden dinlediğim şarkıyı tekrar dinletiyor. Durum bu şekilde.
Katılıyorum. Aç dinle 👌

Bende de bunlar var belki ilgini çeker.

Katılıyorum. Aç dinle 👌

Bende de bunlar var belki ilgini çeker.

Ayıp olmasın diye stabilin bir şarkıyı attım hocam :D