İnceleme Spotify vs YouTube

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirElibol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Ben de aksine kulaklıksız müzik dinleyemem. Bundan mütevellit sürekli kulak ağrısı çekiyorum.

Hocam geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, ben direkt kulaklık kullanmayı sevmiyorum sanırsam. Ses kalitesini kullandığım JBL hoparlörden az buçuk kestirebiliyorum. Bu arada geçen sene Spotify kullanırken değişik bir açık vardı, JBL telefonuma bağlıyken (iPhone) Spotify hesabımda müzik dinleyen başka biri direkt müziği benim hoperlörde açabiliyordu. Ben hiçbir şekilde uygulamaya girmesem bile.

Kulaklık kısmı yanlış anlaşılmasın görgüsüzler gibi toplu taşıma araçlarında son ses müzik dinlemiyorum.

Bluetooth açık ise yandaki tuş ile direkt olarak bağlanabilir. Erişim izni gerekmediği için oluyor.

Bluetooth açık ise yandaki tuş ile direkt olarak bağlanabilir. Erişim izni gerekmediği için oluyor.
Hocam öyle değil, Spotify'dan müzik dinliyordum ardından uygulamayı kapatıyordum. Evin içinde olmayan bir dostum uzaktan benim Spotify hesabımla müzik dinlediğinde hala hoparlör bağlıysa müziği direkt bana yönlendirebiliyordu. Biraz önce meraktan test ettik çözülmüş sanırsam.

Anlamadığım bir şekilde YouTube Music 1GB'a yakın RAM kullanıyordu Browser'da. O yüzden Spotify.

Müziğin nerede çalacağını seçebiliyorsun. Attığım resim Deezer'dan ama Spotify de aynı mantıkta. Uzakta olsan bile arka planda açıksa açılabilir yani. Uygulamanın arka planda çalışmadığına emin miydiniz?

Biliyorum hocam, evet uygulama Arka planda çalışmıyordu. Bildirmiştim sorunu zaten çözülmüş.

Spotify benim bildiğim FLAC ses formatı yerine başka bir ses formatı kullanıyor ve kalitesi düşük ve kayıplı. Oysa Deezer direkt FLAC kullanıyor ve bu doğruysa ki bence doğru, tercihim Deezer olurdu.

Gerçekten FLAC ses kalitesi çok iyi. Tidal veya Deezer öneririm. Ama benim gibi parası olmayıp ücretsiz dinlemek isteyenler için misal korsan olarak bulmak zor. Bulsan bile birisi 965 diğeri 997 Kbps filan karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…