İnceleme Spotify vs YouTube

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirElibol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
YouTube Music ilk başta sade gelse de sürekli gelişiyor. Spotify'ın kusursuz bir radyo sistemi var. Yani sevdiğim bir müzikten çok daha yeni müzikler bulabiliyorum.

Ayrıca, sanıyorum Shorts özelliğini getirdi YouTube Music. Ondan sonra Spotify getirdi. Böylece yeni şarkı bulmak daha kolay oluyor.

Music sürekli gelişiyor. En güzel tarafı Spotify'da her şarkı olmuyor. Onun için çok iyi. Diğer türlü yeni olduğu ve rakibi olduğu için sürekli gelişecektir.

İkisine de para veriyorum şu an. Baktım YouTube çağ atladı o zaman ondan dinlerim.

İkisine de para veriyorum şu an. Baktım YouTube çağ atladı o zaman ondan dinlerim.

Ben ikisini kullanıyorum. Çünkü bazı hatta bazen çoğu sevdiğim şarkı Music tarafında.

Aslında gelişirse Spotify bile erir gibime geliyor. Çünkü Spotify'a kafana göre şarkı yükleyemiyorsun. Yani atıyorum bir remix olur mesela o Spotify'da yok. O açıdan çok iyi. Arayüzü ve kullanış şekli biraz değişse ve modern olsa, diyecek söz yok bence.

Geriye alışmak kalıyor.

Son düzenleme:
YouTube Music'in YouTube Premium ile beraber gelmesi bile kendisini Spotify'dan daha iyi yapıyor.
● Yapay zeka: Var mı yok mu belli değil diyebileceğiniz türden bir yapay zekaya sahip.
Katılmıyorum. Bana göre algoritması Spotify'dan daha başarılı. Sevdiğim türlerde yeni şarkılar bulmamı sağlıyor ve Spotify gibi sevmediklerimi milyon defa yeniden önermiyor. Hatta YouTube Music'e geçmemin en büyük nedenlerinden biri algoritmasıydı.
Bunu ilk defa senden duyuyorum.
Kulaklığımdan kaynaklı olabilir ama ben aralarında bir kalite farkı hissetmedim. AutoEq ayarlı Sony MDR-XB55AP kullanıyorum.

Popülerliğinden dolayı Spotify tercih ediliyor daha çok. YouTube Music, kendini bayağı geliştirdi. Ayrıca Spotify üzerinde aradığımız her şarkı yok. Şarkıların remixli hallerini dinlemeyi severim. Ayrıca YouTube Music'in diğer bir avantajı ise, YouTube Premium ile beraber gelmesi.

Gerçekten FLAC ses kalitesi çok iyi. Tidal veya Deezer öneririm. Ama benim gibi parası olmayıp ücretsiz dinlemek isteyenler için misal korsan olarak bulmak zor. Bulsan bile birisi 965 diğeri 997 Kbps filan karışık.

iPhone kullanıcıları için Apple Music de iyi.

İfadeler: 683
YouTube Music çok basit. Diğerlerinin de dediği gibi tek iyi yanı YouTube altyapısını kullanması. Spotify daha iyi.

Bende hem YouTube Music hem de Spotify var bence Spotify daha kullanışlı.
YouTube Music'i sadece bateri çalarken konser videolarını açmak için kullanıyorum.

Youtube alan insan no 1. ve slowed + reverb dinleyen kişidir. Ayrıca 5 tane üstüste çikan youtube reklamlarından bıkan ve söven insandır.
Yavaşlatılmış müzikleri dinlemekte ne var? Bazı şarkılar cidden yavaşlatılmış iken daha iyi geliyor kulağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…