Youtube'un tek iyi yanı dedim zaten, onun dışında arayüz olarak da berbat kullanım olarak da bence. Spotify'ın arayüzüyle yarışamaz.
Spotify'ı yaklaşık 3 sene kullandım. Fiyat artışları ve halihazırda zaten Youtube'da alıyorum diye YT Music denedim. Şahsen gayet iyi. Arayüzde ne yapıyorsunuz anlamıyorum. Tıklıyorsun ve açıyorsun playlist'i. Evet Spotify'ın arayüzü göze daha hoş ama sadece bir müzik uygulaması için şu an aylık abonelik açmam. Zaten Youtube ödüyorum gereksiz yani Youtube varken.

Spotify'ı yaklaşık 3 sene kullandım. Fiyat artışları ve halihazırda zaten YouTube'da alıyorum diye YT Music denedim. Şahsen gayet iyi. Arayüzde ne yapıyorsunuz anlamıyorum. Tıklıyorsun ve açıyorsun Playlist'i. Evet Spotify'ın arayüzü göze daha hoş ama sadece bir müzik uygulaması için şu an aylık abonelik açmam. Zaten YouTube ödüyorum gereksiz yani YouTube varken.

Güzel playlist yok. Kendim uğraşmak zorunda kalıyorum sürekli. Alakasız saçma şarkıları bir araya getirip önümüze sunuyorlar. Dediğim gibi YouTube için alınabilir ama sadece müzik için alınmaz. Sonuçta burada inceleme konusu 2 müzik platformu.

Spotify'ı yaklaşık 3 sene kullandım. Fiyat artışları ve halihazırda zaten Youtube'da alıyorum diye YT Music denedim. Şahsen gayet iyi. Arayüzde ne yapıyorsunuz anlamıyorum. Tıklıyorsun ve açıyorsun playlist'i. Evet Spotify'ın arayüzü göze daha hoş ama sadece bir müzik uygulaması için şu an aylık abonelik açmam. Zaten Youtube ödüyorum gereksiz yani Youtube varken.
Ben Spotify'ın çok daha fazla özelliğini de kullanan birisiyim. Zaten YouTube alıp yanında kullanıyorsanız iyidir, o konuda bi' sorun yok. YouTube Premium kullanmıyorum ben.

Youtube'un en güzel rahatlığı. Eski müziklerde var yenilerinde de hiç bir şekilde sorun veya sansür olmuyor. Spotify'da sansür bile var.
O kişisel bir ayar, istersan ayarlardan tamamen kapatabilirsin. Tamamen sansür olsaydı yeni nesil rapçi denilen drillci heriflerin sözü kalmazdıki zaten, o kadar dinlenemezlerdi bile.