Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AJFA

Yetkin
Sosyal Locası
Makaleler
21
Selam. Windows 11'de Spotify uygulaması (EXE olan versiyon yani, Store versiyonu değil) kasıyor. Kaldırıp tekrar kurdum, Yardım -> Sorun Giderme kısmındaki seçenekleri de denedim ancak sonuç alamadım. Özellikle ana sayfa kısmı çok kasıyor, bir profile veya çalma listesine girdiğim zaman kasma şiddeti azalıyor.
  • AMD Ryzen 5 3600 4.1 GHz
  • NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
  • XPG GAMMIX D30 2x8 GB 3000 MHz CL16

Çözüldü:
Son güncellemelerle birlikte kendiliğinden çözüldü.

Son düzenleme:
Donanım hızlandırmayı açtınız mı?

1734517271481.webp

Web uygulamalarindan nefret etmek icin gecerli sebeplere sahibiz.
Kapatabileceginiz butun efektleri kapattiysaniz ve GPU driverleriniz guncelse rapor yollamayi deneyeceksiniz gibi. Isterseniz de API kullanan arayuzlere bakabilirsiniz ama ne kadar sicak bakarsiniz bilemem.

Store uygulaması da kasıyor. Dün veya ondan önceki gün başladı herhalde. Uygulama kaynaklı yani. Zaten exe sürümünde başka sorun yaşayanlar vardı.

Ayarlar menüsü falan takılmıyor. Su saçma ortama göre yansıma, ışıklandırma efektlerinin olduğu ana sayfa kasıyor. Oynatma listesininde de bu efektler var ama ana sayfa kadar kasmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Store uygulaması da kasıyor. Dün veya ondan önceki gün başladı herhalde. Uygulama kaynaklı yani. Zaten exe sürümünde başka sorun yaşayanlar vardı.

Ayarlar menüsü falan takılmıyor. Su saçma ortama göre yansıma, ışıklandırma efektlerinin olduğu ana sayfa kasıyor. Oynatma listesininde de bu efektler var ama ana sayfa kadar kasmıyor.
Bir de yetmezmiş gibi ana sayfaya albüm önerileri getirmişler, sayfanın alt kısmında koca koca pencereler. Hayır, zaten uygulama takılıyorken bir de bu yüzden iyice arttı. Akıcı olan tek yer kendi profilin, çalma listelerinin olduğu kısım ve göz at kısmı, onun dışında ana sayfa ve fazla şarkı bulunan çalma listeleri kasa kasa kayıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: