Çözüldü Spotify'da bir şarkıcının tüm şarkılarını tek seferde nasıl beğenebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
  • Etiketler Etiketler
    nasıl spotify
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof 52

Üstün
Makaleler
2
Spotify'da bir şarkıcının tüm şarkılarını tek seferde nasıl beğenebilirim?

Çözüm
Tek seferde bildiğim kadarıyla mümkün değil ancak albümlerinin hepsini bir playliste kaydederseniz bütün şarkılarını bir playliste kaydetmiş olursunuz. Beğenilenlere kaydederseniz de hepsini beğenebilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir özellik yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam beğeniler listesinin tamamından liste nasıl oluşturabilirim, onun kısa yolu var mı?
Listeyi oluştur tarzı bir seçenek vardı, sevdiğim bir listeyi garantiye almak için aynısını kopyalamıştım

Telefon arka odada olduğu için şu an onu alıp bakmak istemiyorum ama böyle bir işlem yaptığımı kesinlikle hatırlıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen kontrol edeceğim.

Tek seferde bildiğim kadarıyla mümkün değil ancak albümlerinin hepsini bir playliste kaydederseniz bütün şarkılarını bir playliste kaydetmiş olursunuz. Beğenilenlere kaydederseniz de hepsini beğenebilirsiniz.

Çözüm
CTRL + SOL TIK ile seçip klasöre gönderdim hocam. Sonra yeni çalma listesinde tek seferde indirdim hepsini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…