Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Tek seferde bildiğim kadarıyla mümkün değil ancak albümlerinin hepsini bir playliste kaydederseniz bütün şarkılarını bir playliste kaydetmiş olursunuz. Beğenilenlere kaydederseniz de hepsini beğenebilirsiniz.Spotify'da bir şarkıcının tüm şarkılarını tek seferde nasıl beğenebilirim?
Learnof 52
Üstün
- Makaleler
- 2
Peki hocam Spotify'da Tüm şarkıların playlist olarak bulunduğu bir kullanıcı var mı? Tüm listeyi indirmem lazım.
Hiç denk gelmedim, hep karma listeler var.Peki hocam Spotify'da Tüm şarkıların playlist olarak bulunduğu bir kullanıcı var mı? Tüm listeyi indirmem lazım.
Learnof 52
Üstün
- Makaleler
- 2
Peki hocam beğeniler listesinin tamamından liste nasıl oluşturabilirim, onun kısa yolu var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Listeyi oluştur tarzı bir seçenek vardı, sevdiğim bir listeyi garantiye almak için aynısını kopyalamıştımPeki hocam beğeniler listesinin tamamından liste nasıl oluşturabilirim, onun kısa yolu var mı?
Telefon arka odada olduğu için şu an onu alıp bakmak istemiyorum ama böyle bir işlem yaptığımı kesinlikle hatırlıyorum
Son düzenleyen: Moderatör:
Learnof 52
Üstün
- Makaleler
- 2
Hemen kontrol edeceğim.Listeyi oluştur tarzı bir seçenek vardı, sevdiğim bir listeyi garantiye almak için aynısını kopyalamıştım
Telefon arka odada olduğu için şu an onu alıp bakmak istemiyorum ama böyle bir işlem yaptığımı kesinlikle hatırlıyorum![]()
sndwchmaker 52
Üstün
Tek seferde bildiğim kadarıyla mümkün değil ancak albümlerinin hepsini bir playliste kaydederseniz bütün şarkılarını bir playliste kaydetmiş olursunuz. Beğenilenlere kaydederseniz de hepsini beğenebilirsiniz.Spotify'da bir şarkıcının tüm şarkılarını tek seferde nasıl beğenebilirim?
Learnof 52
Üstün
- Makaleler
- 2
CTRL + SOL TIK ile seçip klasöre gönderdim hocam. Sonra yeni çalma listesinde tek seferde indirdim hepsini.Tek seferde bildiğim kadarıyla mümkün değil ancak albümlerinin hepsini bir playliste kaydederseniz bütün şarkılarını bir playliste kaydetmiş olursunuz. Beğenilenlere kaydederseniz de hepsini beğenebilirsiniz.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
NB H100 monitör tutacağının kolu hareket etmiyor
- serhatmorgan
-
-
-