Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Öğrenemezsin. Böyle bir kodlaması yok uygulamanın.
Selamlar. Spotify'da oluşturduğumuz bir çalma listesini kimlerin beğendiğini görebilir miyim? Uygulamada gezindim ancak herhangi bir yolunu bulamadım. 3. parti herhangi bir site üzerinden bunu öğrenebilir miyim?
Spotify, çalma listelerinizi (playlistinizi) kimlerin beğendiğini görmenizi sağlayan bir özelliğe sahip değil. Fakat çalma listenizin kaç kişi tarafından beğenildiğini görebilirsiniz.

Geçen sene bir ara Reddit'te görebiliyoruz tarzı konular açılmıştı ve göründüğünü destekleyenler olmuştu ama sonra tekrar sessizliğe büründü.
Bu özellik gelebilir ama kesin değil.

Spotify’ın bu ankete en son cevabı ise 2019 yılında gelmiş durumda. Cevaba göre Spotify, şu an için bu özelliği ‘beklemeye’ almış durumda. Ardından şu açıklama yapılmış: “Fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizinle paylaşabileceğimiz yeni bir gelişme olduğunda burayı tekrar ziyaret edeceğimize emin olabilirsiniz.

Selamlar. Spotify'da oluşturduğumuz bir çalma listesini kimlerin beğendiğini görebilir miyim? Uygulamada gezindim ancak herhangi bir yolunu bulamadım. 3. parti herhangi bir site üzerinden bunu öğrenebilir miyim?
Maalesef görülemiyor ve bunun için bir eklenti yok diye biliyorum.