Bilmiyorum, örnek verebilir misiniz kullandığınız varsa?
Detaylar
Kim cevapladı?Bilmiyorum, örnek verebilir misiniz kullandığınız varsa?
Spotify to Apple Music | Tune My Music
Transfer Your Spotify Playlists, Favorites, Albums and artist to Apple Music. Move your entire Spotify music library automatically with our online service.
www.tunemymusic.com
Bunu kullanmıştım. 500 şarkıya kadar bedava.
500 aktardıktan sonra tekrar 500 daha aktarabiliyorsunuz![]()
Transfer Your Spotify Playlists, Favorites, Albums and artist to Apple Music. Move your entire Spotify music library automatically with our online service.www.tunemymusic.com
Yumuşakgüneş
Uzman
Daha öncesinde Spotify kullanıyordum, istediğim tarzda playlistler bulamıyorum oradaki gibi. Keyfinize göre sevdiğiniz Apple Müzik listelerinizi paylaşır mısınız?
Spotify'da sevdiğin playlistleri kopyala sonra bu siteyi kullan. Ben bu siteyi kullanıyordum. Bir sıkıntı yaşamadım. En kötü kullandıktan sonra bağlantısını kes hesapların.
Spotify to Apple Music - Transfer playlists and favorites with Soundiiz
Import Spotify playlists and favourites tracks, albums, and artists to Apple Music in one go. Follow this tutorial and move to Apple Music in just a few steps.
Son düzenleyen: Moderatör:
Spotify'da sevdiğin playlistleri kopyala sonra bu siteyi kullan. Ben bu siteyi kullanıyordum. Bir sıkıntı yaşamadım. En kötü kullandıktan sonra bağlantısını kes hesapların.
Hesabımı giresim gelmedi pek ama kullananlar var mış deneyebilirim teşekkür ederim.![]()
Transfer Your Spotify Playlists, Favorites, Albums and artist to Apple Music. Move your entire Spotify music library automatically with our online service.www.tunemymusic.com
Yumuşakgüneş
Uzman
3-4 kez kullandım bu siteyi. Bilinen bir site sanırım ama ben bilmiyordum. Sıkıntı olmaz ama yine de dikkat etmek istersen kullandıktan sonra bağlantılarını kesebilirsin dediğim gibi.Hesabımı giresim gelmedi pek ama kullananlar var mış deneyebilirim teşekkür ederim.
Yumuşakgüneş
Uzman
Ben siteyi atmayı unutmuşum bu site dostum Spotify to Apple Music - Transfer playlists and favorites with Soundiiz
- Makaleler
- 7
TuneMyMusic sacma sapan album kapakli versiyonlari gecirebiliyor bu arada.
Mesela bir playlistten bu iki sarkiyi, dumduz albumlerinden gecirmek varken gidip ''Trucking Songs that Rock'' gibi sacma sapan derleme listelerden olanini secip Apple Music'e aktarmis. Yine de tek tek gecirmekten daha hizli ve 500 500 aktarabiliyorsunuz para vermeseniz de.
Mesela bir playlistten bu iki sarkiyi, dumduz albumlerinden gecirmek varken gidip ''Trucking Songs that Rock'' gibi sacma sapan derleme listelerden olanini secip Apple Music'e aktarmis. Yine de tek tek gecirmekten daha hizli ve 500 500 aktarabiliyorsunuz para vermeseniz de.