Spotify'ın SSD kullanımı aşırı fazla

Zeitnot 1

Yetkin
Yer
Malta

Bu sadece düşük olduğu hali, yeri geliyor %100 SSD kullanıyor, ve bilgisayarımda tam anlamıyla hiçbir şey yapamıyorum.
Son zamanlarda yaşamaya başladım, nasıl çözerim bunu?

Önce uygulamayi silin sonra Windows'u yeniden başlatın açıldıktan sonra Microsoft Store'den indirin düzelecektir büyük ihtimalle normalde bu kadar yememesi gerekiyor bir de ayarlarda video izleme ayarı gibi bir şey var onu en düşük ayara getirin.

Senin Spotify'da sorun var ya da Spotify arkasına saklanan bir virüs olabilir. Öncelikle arkadaşın dediği gibi silmeni öneririm.
Müzik dinlerken benim değerler bu şekilde:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-13 194215.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 53

Ara sıra yapıyor, örneğin bir şey yokken kapatıp açınca böyle olmaya başlıyor.
Geçen arkadaşlarımla konuşurken yaşadım, aklımdan Spotify hiç geçmemişti ama sonradan fark ettim.

Senin Spotify'da sorun var ya da Spotify arkasına saklanan bir virüs olabilir. Öncelikle arkadaşın dediği gibi silmeni öneririm.
Müzik dinlerken benim değerler bu şekilde:

Virüs saklanabilir mi?

O zaman virus olabilir arkadaş bu konuda haklı gibi normalde Spotify kendi kendine açılmaz başlangıçta devre dışı birakiysan sen açsan bile bu kadar yemez Malwarebytes indirip tam tarama yapın emin olalim.

Bir tane listeyi indirip deneyin. Ses kalitesi çok yüksek olunca ekstra fazla internet kullanıyor. Belki o an aktardığı geçici veri de SSD kullanımını artırıyor olabilir. Ben görseldeki gibi kullanıyorum. Bu ayarlar alabileceğiniz en iyi kaliteyi temsil ediyor. Bu yüzden çok dinlediğim listeleri de indiriyorum. Hem internet kullanımı azalıyor hem de veri transferi ortadan kalkıyor.

Ek olarak Spotify görseldeki gibi sıfırlayabilirsiniz. Store sürümü kullanıyorsanız güncellemelerini de Store üzerinden kontrol edin. Genel olarak yavaşladığını hissedince uygulamayı sıfırlamanın faydası var. Ayrıca indirilenleri de kaldırıp, tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz.

Virüs dışında sorunlu uygulama da buna yol açabilir. Revo Uninstaller yerine BC Uninstaller kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…