Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
1 yıl 3 aylık bir kullanım sonucudur. Kendisi bir imparatordur benim için. :D 2-3 yıl daha bununla idare etmeyi düşünüyorum. Sonrasında alırız belki 2 TB'lık başka bir SSD.

1766689997750.webp

2 hafta içinde garantisi yeni bitmiş 3 adet twinmoss M.2 SSD arızalanmıştı okulda ben pek sıcak bakmıyorum kendisine 16 tane falan makine vardı hepsi twinmoss yarın onlara da ne olup olmyacağı belli olmadığından 10 tane yedek hazırlamıştık Hi-Level M.2'lere. Akılınızı çelmek gibi olmasın ama bence fazla güvenmeyin.

Sıcak çalışması haricinde pek bir sıkıntısı var gibi durmuyor. Gerçi, sıcaklık da performansı etkiliyor. Teste benzemez.
Ekran görüntüsünü aldığımda bir 3,5 saattir falan açıktı laptop. Ondandır belki. Yatağın üstünde duruyordu bir de. Fazla ısınınca SSD'de ısınmıştır.

Ekran görüntüsünü aldığımda bir 3,5 saattir falan açıktı laptop. Ondandır belki. Yatağın üstünde duruyordu bir de. Fazla ısınınca SSD'de ısınmıştır.
Tahmin ettim, yük altında değilken 48 olduğu için çok sıcak dedim. Normal şartlarda boşta iken 28-30 derecede çalışması beklenir.

Kafaya takmadan kullan. SSD sonuçta akmaz kokmaz fazla. :love:

Tahmin ettim, yük altında değilken 48 olduğu için çok sıcak dedim. Normal şartlarda boşta iken 28-30 derecede çalışması beklenir.

Kafaya takmadan kullan. SSD sonuçta akmaz kokmaz fazla. :love:
1766754293171.webp

33 derece şu an. Sağlığı %1 düşmüş ama mis gibi çalışmaya devam ediyor. 15 saniye sürmeden açıldı bilgisayar.

Eşek James hariç. :D

Son düzenleme: