- Makaleler
- 62
1 yıl 3 aylık bir kullanım sonucudur. Kendisi bir imparatordur benim için.
2-3 yıl daha bununla idare etmeyi düşünüyorum. Sonrasında alırız belki 2 TB'lık başka bir SSD.
Sıcak çalışması haricinde pek bir sıkıntısı var gibi durmuyor. Gerçi, sıcaklık da performansı etkiliyor. Teste benzemez.1 yıl 3 aylık bir kullanım sonucudur. Kendisi bir imparatordur benim için.2-3 yıl daha bununla idare etmeyi düşünüyorum. Sonrasında alırız belki 2 TB'lık başka bir SSD.
Eki Görüntüle 213307
Ekran görüntüsünü aldığımda bir 3,5 saattir falan açıktı laptop. Ondandır belki. Yatağın üstünde duruyordu bir de. Fazla ısınınca SSD'de ısınmıştır.Sıcak çalışması haricinde pek bir sıkıntısı var gibi durmuyor. Gerçi, sıcaklık da performansı etkiliyor. Teste benzemez.
Tahmin ettim, yük altında değilken 48 olduğu için çok sıcak dedim. Normal şartlarda boşta iken 28-30 derecede çalışması beklenir.Ekran görüntüsünü aldığımda bir 3,5 saattir falan açıktı laptop. Ondandır belki. Yatağın üstünde duruyordu bir de. Fazla ısınınca SSD'de ısınmıştır.
Tahmin ettim, yük altında değilken 48 olduğu için çok sıcak dedim. Normal şartlarda boşta iken 28-30 derecede çalışması beklenir.
Kafaya takmadan kullan. SSD sonuçta akmaz kokmaz fazla.![]()
Eşek James hariç.