1589

Üstün
Makaleler
2
Buyaka AVM SPX mağazasından yaklaşık 1 ay önce (Birazcık daha fazla) Salomon SpeedCross 6 GTX aldım.
Ayakkabıyı aldıktan sonra 1 hafta boyunca giymedim ve sonraki gün yalnızca 1 kere giydim. Hayatımda bundan daha rahatsız bir ayakkabı giymemiştim. Özellikle uzun otobüs yolculuğunda ayaktayken o kadar rahatsız ki ağrısı başıma bile vuruyordu. Dışarıda yağmur yağdığı için ayakkabı tabanında azıcık çamurlar kaldı. Altındaki çamurları çıkartmak için çok uğraştım ancak ufacık çamur lekeleri duruyordu. O hafta müsait olamadığım için ayakkabıyı mağazaya götüremedim ancak iade süresi dolmadan haftasonu mağazaya 1 gün öncesinden götürdüm. Amacımız iade bile etmek değildi, değişim istemiştim ancak o minnacık çamur lekesini görünce bu ayakkabının incelemeye gönderilmesi lazım bu giyilmiş falan filan dediler (Giymeden nasıl anlayacaksam 😀😀)
Yapacak bir şey olmadığından incelemeye gitmesi için ayakkabıyı teslim ettik ve 2.5 haftadır hiçbir cevap alamadık. En son biz aramaya karar verdik, incelemede reddedildiğini söylemişler.
Yaklaşık 6K verdiğim ayakkabı resmen elimde patladı, mağazada denendiğinde o kadar kötü durmuyordu.

Bunun karşılığında yapabileceğimiz ne var?

Daha önce SuperStep, Wunder, Sneaks Up gibi mağazalardan bolca ayakkabı aldık ve bu mağazalar en küçük memnuniyetsizlikte iade veriyorlardı.

Bir incelemeden geçmiş ürünü ne yazık ki tekrar incelemeye sokmak zor olacaktır. Kaldı ki zaten inceleme neticesinde red edilmiş. Daha önce hiç Salomon almadım, sizin konunuz üzerinde bu ürüne yaklaşmayacağımı anladım. Geçmiş olsun.

Bir incelemeden geçmiş ürünü ne yazık ki tekrar incelemeye sokmak zor olacaktır. Kaldı ki zaten inceleme neticesinde red edilmiş. Daha önce hiç Salomon almadım, sizin konunuz üzerinde bu ürüne yaklaşmayacağımı anladım. Geçmiş olsun.
Teşekkürler, para tamamen çöpe gitti yenisini de alamıyorum şu an.