Squad tek başına oynanır mı?

atlasrise

Becerikli
Merhaba, Squad sizce tek başına oynanır mı? Oyunu oynayan arkadaşım yok ama ilgimi çekti, hazır indirimdeyken denemek istiyorum. Rust almayı düşünüyordum ancak RAID vs. yeme durumları yüzünden uzaklaştım o fikrimden. Böyle sürekli oynamak zorunda kalmayacağım bir oyun arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rust daha keyifli bana kalırsa hocam. Squad arkadaşlar ile oynanırsa daha keyif verici oluyor, benim düşüncem bu yönde. Zaten Rust'un amacı bu; yaptığın şeyleri koruyacaksın diğer oyunculardan, yoksa ne anlamı kalacak ki?

Hocam korumak gerekiyor tabii ama her zaman oyuna giremiyorum, o yüzden böyle sürekli kontrol etmek zorunda kaldığım bir oyun istemiyorum.

Bence tam tersi; Rust arkadaşlarla daha keyifli, en azından Squad'da mangalarda kafa dengi birini bulabiliyorsun da Rust'ta nasıl bulacaksın?

Bence tam tersi; Rust arkadaşlarla daha keyifli, en azından Squad'da mangalarda kafa dengi birini bulabiliyorsun da Rust'ta nasıl bulacaksın?
Sesli sohbetten konuşarak takım olabilirsiniz hocam Rust'ta da. Sonuç olarak aynı şey bence. Sadece herkese güvenmemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…