ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Az önce bitirdim ve sanırsam Amerika hali vs. gelecek gördüklerimize göre. Şahsen izlerken merak ettim ama sıkıcı kısımlar vardı. Fikirleriniz neler?

Spoiler yemekten korkmadığım için konuya girdim. Tavsiye ediyor musunuz? İkinci sezonu izlemiştim. İzlemeye devam etmeli miyim?
Ben hayatımda dizi falan izlemem. Çünkü ilgimi çekmiyor, yani zaman ayırıp izleyemiyorum. Squid Game'i 2021'de aşırı sevdim diye ikinci sezonuna zaman ayırıp izledim. Güzel bulunca 3. sezonu da izledim ve hiç ama hiç fena değildi. İnternette kimse beğenmemiş ama şöyle diyeyim, kişiden kişiye değişir. İzlenmeyecek kadar kötü asla değil. Ortalamanın üstü diyebilirim. Ama saçmalıklar fazla. Yani benim gibi dizi izlemeyen birine göre gayet okeydi. İzleyin bence. En azından kötü veya iyi dersiniz.

Yetersizdi, Polis ile Frontman yani abi kardeş arasında bir kavga veya da yüzleşme bekliyordum. Sadece uzaktan kısacık bir görüşmeleri oldu. 456 ile polisin sahnesi olmamasına deyinmiyorum bile. Beklediğim gibi değildi, sadece sezon olsun diye yapılmış bir sezon gibi geldi bana. 3.sezonun üzerinde pek durulmamış ben beğenmedim.

Bu arada şunuda eklemeden geçmeyeyim dizinin Amerika versiyonuda yapılacakmış sanırım ama Kore versiyonu kadar tutacağını düşünmüyorum, tutsa bile izleyeceğimi düşünmüyorum. Asyalılarıın yaptığı diziler daha çok ilgimi çekiyor.

Son düzenleme:
Ben hayatımda dizi falan izlemem. Çünkü ilgimi çekmiyor, yani zaman ayırıp izleyemiyorum. Squid Game'i 2021'de aşırı sevdim diye ikinci sezonuna zaman ayırıp izledim. Güzel bulunca 3. sezonu da izledim ve hiç ama hiç fena değildi. İnternette kimse beğenmemiş ama şöyle diyeyim, kişiden kişiye değişir. İzlenmeyecek kadar kötü asla değil. Ortalamanın üstü diyebilirim. Ama saçmalıklar fazla. Yani benim gibi dizi izlemeyen birine göre gayet okeydi. İzleyin bence. En azından kötü veya iyi dersiniz.
Bende az çok sizin gibiyim. Fazla film ve dizi izlemiyorum. Squid Game dizisinin ilk sezonunu çok beğenmiştim ve ikinci sezonu çıktığı gibi izlemiştim. 2. sezonu beğenmemiştim çünkü diziyi resmen yarıda bırakmışlardı sırf 3. sezon için. 3. sezonu merakla bekliyordum ve bugün bitirdim.

Evet, 3. sezonda çok saçmalıklar vardı ama ben yine de beğendim. Mesela son oyunda kafayı yedim Gi-Hun düğmeye bassın da bebeğin babasını aşağı atsın diye ama basmadan attı. Daha sonra da kendini attı zaten. Sondaki sahneyi de gördüm Amerika'da da dakşi oynuyorlardı. Amerika'da Squid Game diye yeni bir dizi gelcek diyorlardı.

Saçma salak son yapmışlar, mantık aramayın bulamazsıniz, orası ayrı konu.
Gram kalbimin burkulduğu bir kısım olmadı, ilk sezon Ali'nin ölümü gi Hun'dan daha çok üzmüştü. O ölümün bir mantığı vardır ve gayet dramatik verilmişti, bunda ise zorla drama çıkarmaya çalışmışlar bu zorlama da hiç beni duygulandirmadi. 4 kişi düğmeye basmadan önce ölüyor ama sonraki asamaya geçiyorlar, sonraki aşamada düğmeye basmadan genç eleman ölüyor düğmeye basılmadi diye saymiyorlar.
Ne danagalak iş.