Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Ortalama Modern Windows sorunu.Windows 10 ve Windows 11 sürümleri, SSD diskleri veya verilerini bozabilen güncelleme gönderdi.
ilkeryuksel
Uzman
Güncellemeleyi ne kadar kaldırsanda yeniden güncelleme olarak arkada yüklüyor ve sistemi yeniden başlatmanı istiyor. 1 Hafta güncellemeleri alma dediğim halde bile indiriyor... Kurtuluş yok gibi...
- Makaleler
- 14
Doğru yaptığınızdan emin misiniz? Bana güncelleme gelmiyor.Güncellemeleyi ne kadar kaldırsanda yeniden güncelleme olarak arkada yüklüyor ve sistemi yeniden başlatmanı istiyor. 1 Hafta güncellemeleri alma dediğim halde bile indiriyor... Kurtuluş yok gibi...
ilkeryuksel
Uzman
Evet eminim, tekrar güncellemeyi yapmış tekrar kaldırdım.. yarın olacak yine yükleyecekDoğru yaptığınızdan emin misiniz? Bana güncelleme gelmiyor.
Aynen ya, sorunluysa neden hala ısrarla güncelleye çalışıyor? Ben Temmuz ayında aldığım yedeği geri yükledim şimdi, direkt bu güncellemeyi indiriyor.Evet eminim, tekrar güncellemeyi yapmış tekrar kaldırdım.. yarın olacak yine yükleyecek![]()
Dosya Ekleri
@Recep Baltaş Recep esenlikler. Bu güncellemeyi senin doğrultunda kaldırmıştım. Bugün tekrar gönderilmiş Youtube videoları donmaya başladı yeniden başlatayım diye yapıyor ama inatla yeniden başlatmıyorum. Aynı isimde tekrar gönderilen güncelleme düzeltilmiş güncelleme mi değilse bunu engelleme şansımız yok mu biz sildikçe bu geri geliyor.
Gösh
Çalışkan
Bu güncelleme yüzünden 25 Ağustos'ta aldığım M.2 2 Eylül'de bozuldu dikkat edin arkadaşlar benim başıma gelmez demeyin benim geçen çarşamba aldığım SSD bu salı bozuldu.
Ve belirsiz bir süre bilgisayarsız kalacağım.
Bu güncelleme yüzünden 25 Ağustos'ta aldığım M.2 2 Eylül'de bozuldu dikkat edin arkadaşlar benim başıma gelmez demeyin benim geçen çarşamba aldığım SSD bu salı bozuldu.
Ve belirsiz bir süre bilgisayarsız kalacağım.