Çözüldü SSD değiştirmeli miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mete01

Üstün

Bu şekilde sonuçlar aldım. Daha önceden SSD önerisi ve adaptör önerisi almıştım ancak sipariş etmeden önce sorayım dedim. İyi Sosyaller.

Çözüm
Eki Görüntüle 18654

Bu şekilde sonuçlar aldım. Daha önceden SSD önerisi ve adaptör önerisi almıştım ancak sipariş etmeden önce sorayım dedim. İyi Sosyaller.

Yeni işletim sistemlerine bakarsak değişebilirsin ama günlük kullanım için kullanıyorsan MacBook'u gerek yok. 1 GB yazma-okuma yetiyor şu anlık bana. Sen de fazla disk kullanan işlemler yapmıyorsan lüzumu yok.
Eki Görüntüle 18654

Yeni işletim sistemlerine bakarsak değişebilirsin ama günlük kullanım için kullanıyorsan MacBook'u gerek yok. 1 GB yazma-okuma yetiyor şu anlık bana. Sen de fazla disk kullanan işlemler yapmıyorsan lüzumu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…