Rehber SSD Donanım Veri Tabanı Listesi Yayında!

Aynı sorun XPG S40G 1TB modelinde de var.

Another issues with the RTS5762 Controllers with Micron and other manufacturers is the pSLC Cache design which i spotted in my reviews, it doesnt recover at all, performance takes a big hit.

Elinize sağlık hocam güzel bir sonuç ortaya çıkmış. Tebrik ederim.

Elinize sağlık sırf bunu yazmak için üye oldum. Zaten birçok konuda yorumunuzu görünce acaba böyle bir şey yapar mı diye düşünmedim değil. Bu arada konuya bir de F/P önerisi olarak sıralama yapılır mı acaba? Birçok kişi konu açmadan bundan faydalanabilir. Kendimde şu an 1 TB DRAM'li SSD arayışındayım ama nasıl bir şey alsam diye düşünüyorum.

Bu arada konuya bir de F/P önerisi olarak sıralama yapılır mı acaba?
O farklı bir konuda değerlendirilebilir, bu bir veri tabanı. Bir de fiyat ve stok durumu kesin olmadığı için dönemsel bir şey yapmayı pek tercih etmiyorum.

A400 için verdiğim bilgilerden eklediğiniz oldu mu?
Kontrolcü bilgisi kesin olmadığı için ekleyemedim, model belirsiz.

Elinize sağlık. Gerçekten mükemmel bir çalışma buram buram emek kokuyor.

Bu arada, isterseniz TurboX marka bir SSD'ye erişimim var. Kendisi sürekli kullanabileceğim bir konumda değil ama isterseniz Flash ID yaptığımda güncel bilgileri size iletebilirim. Listede göremedim Tek bildiğim Realtek RTS5733 kontrolcüye sahip olduğu keşke fotoğrafını çekseymişim ekranın.

@SupraSonic, teşekkür ederim hocam. TurboX'un içine ne buldularsa onu koymuşlardır muhtemelen, hepsinde farklı çıkabilir ama yine de atabilirsin, ekleriz.
Hocam öncelikle aradaki uzun gecikme için kusuruma bakmayın.

Buyrunuz, internette hiç TurboX Flash ID görmemiştim sanırım ilk oldu bu. YMTC Nand kullanmasına şaşırmadım değil.

Realtek kontrolcü, YMTC NAND. Şaşırtmadı. Bayağı eski NAND zaten, 64 katman. Günümüzde katman sayısı 300'e yaklaştı. Ekledim listeye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…