EfoWars

Başarılı
Yer
İstanbul, Türkiye
Merhaba bende C930 bir M.2 SSD var ve iyi bir harici SSD kutusu arıyorum. Şu anlık aklımda bu var. Daha ucuzlarını gördüm diğer markalarda ama bundaki yonga seti dolayısıyla güvenli oluşu ilgimi çekti. Bu tarzda ASUS TUF gibi uçmadan kaliteli güvenle kullanacağım bir öneriniz olur mu?

Not Hepsiburada zorunlu değil ancak olursa daha iyi olur puan kullanmış olurum.

Merhaba bende C930 bir M.2 SSD var ve iyi bir harici SSD kutusu arıyorum. Şu anlık aklımda bu var. Daha ucuzlarını gördüm diğer markalarda ama bundaki yonga seti dolayısıyla güvenli oluşu ilgimi çekti. Bu tarzda ASUS TUF gibi uçmadan kaliteli güvenle kullanacağım bir öneriniz olur mu?

Not Hepsiburada zorunlu değil ancak olursa daha iyi olur puan kullanmış olurum.
Atmış olduğunuz UGREEN markasına ait SSD Kutusu F/P açısından oldukça başarılı ancak kablosuna dikkat edin kalitesiz bir kablo ile berbat bir performans alırsınız.

Tavsiyem Asus TUF Gaming A2 almanız yönünde çünkü tank gibi bir SSD kutusu;

Patriot tXD kullanıyorum aktif olarak. Hız stabil ve 7/24 Torrent seedi için çalışıyor 1 aydır.

İçinden termal ped çıkıyor mu?

HB üzerinden alacağım puan kullanacağım da.

Atmış olduğunuz Ugreen markasına ait SSD kutusu F/P açısından oldukça başarılı ancak kablosuna dikkat edin kalitesiz bir kablo ile berbat bir performans alırsınız.

Tavsiyem ASUS TUF gaming A2 almanız yönünde çünkü tank gibi bir SSD kutusu;

Evet güzel ancak SSD'yi aldığım fiyata bunu da almak biraz saçma geliyor. Bundan para kazanan birisi olsaydım düşünmeden alırdım.

İsteklerim şunlar.

Termal ped olsun.
Cihpseti Realtek'ya da MediaTek olsun yeter.

Kısaca iyi bir SSD'ye uzun vadede zarar vermeyecek bir şey arıyorum.

Bu nasıl? Realtek chipsetli.

Chip: 9210в = Realtek RTL9210b

Son düzenleme: