Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Oyun oynuyorsan otomatik kayıt dosyaları yer kaplıyor olabilir. WinDirStat denedin mi?
Oyun oynuyorsan otomatik kayıt dosyaları yer kaplıyor olabilir. WinDirStat denedin mi?
Hayir denemedim. Oyunlarin kayit dosyalarina TreeSize programiyla baktim cok kucuk, dolduracak kadar degil. 50 -60 MB falan.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hibernation özelliğini kapatıp
hiberfil.sys silin isterseniz.Hibernation özelliğini kapatıphiberfil.syssilin isterseniz.
Daha önce silmistim zaten. Sorun devam ediyor.
TreeSize programindan cektigim fotoyu paylaştim. Belki yardimci olur.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Recovery içine bakmayı düşündünü mü?
Wintoys ile teslim iyileştirme ayarını kapatın. Ayrıca dosya temizliği yapın.
Nihai performans hariç ayarların üstüne gelip kapatılması veya açılması gereken ayarları da uygulamanızı öneririm. Ayrıca ince ayarlarda gizlilik ve reklamlar ayarlarının hepsini kapatmanızı öneririm.
Nihai performans hariç ayarların üstüne gelip kapatılması veya açılması gereken ayarları da uygulamanızı öneririm. Ayrıca ince ayarlarda gizlilik ve reklamlar ayarlarının hepsini kapatmanızı öneririm.
Recovery silmek güvenli mi ?
Cleaner ayni isi gorür mü ?Wintoys ile teslim iyileştirme ayarını kapatın. Ayrıca dosya temizliği yapın.
Eki Görüntüle 164620
Eki Görüntüle 164621
Sorunum devam ediyor..
Cok can sıkıcı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-