Detaylar
Kim cevapladı?Bu sorun sıcaklıktan kaynaklı olabiliyor. SSD'nin konumu ekran kartının altında mı? Sıcaklıkları kontrol edebilir misin? SSD sağlığı doğrudan disk hakkında bilgi vermiyor.
Bu sorun sıcaklıktan kaynaklı olabiliyor. SSD'nin konumu ekran kartının altında mı? Sıcaklıkları kontrol edebilir misin? SSD sağlığı doğrudan disk hakkında bilgi vermiyor.
Sistem laptop hocam boştayken en yüksek 44 dereceyi görüyor oyunlarda 50-55'lere çıkıyor.
Diski farklı bir cihazda test etme imkanın var mı?
Diski farklı bir cihazda test etme imkanın var mı?
Yani denesem de hemen sonuç alamam. Ara ara kayboluyor.
Bir süre test etmek lazım. Sorunun kaynağı M.2 mi onu öğreniriz.Yani denesem de hemen sonuç alamam. Ara ara kayboluyor.
Bu arada BIOS güncel değilse güncelleyebilirsin.
Bir süre test etmek lazım. Sorunun kaynağı M.2 mi onu öğreniriz.
Bu arada BIOS güncel değilse güncelleyebilirsin.
BIOS güncel sorunun kaynağı SSD muhtemelen çünkü diğer SSD sorun çıkarmıyor slotları değiştirsem de aynı sorunla karşılaşıyorum Vortex SSD ile.
@Recep Baltaş abi yardımına ihtiyacım var mushkin Vortex Firmware update yapmam gerekiyor sanırım ama bulamıyorum.
Firma bana bunu söyledi.
Son düzenleme:
Ürünün kendine ait yazılımı yok, Firmware desteği sunulmuyor. Eğer sorun SSD'de ise, ki söylediklerinize göre öyle görünüyor, garantisi devam ediyorsa gönderin.BIOS güncel sorunun kaynağı SSD muhtemelen çünkü diğer SSD sorun çıkarmıyor slotları değiştirsem de aynı sorunla karşılaşıyorum Vortex SSD ile.
@Recep Baltaş abi yardımına ihtiyacım var mushkin Vortex Firmware Update yapmam gerekiyor sanırım ama bulamıyorum.
Eki Görüntüle 203969
Firma bana bunu söyledi.
Ürünün kendine ait yazılımı yok, Firmware desteği sunulmuyor. Eğer sorun SSD'de ise, ki söylediklerinize göre öyle görünüyor, garantisi devam ediyorsa gönderin.
Satıcı quality for Player
Garantisi Boğaziçi hangisi yazmam lazım.
QP Bilişim (Quality for Players) Mushkin markasının distribütörü.
Süreci kısaltmak için doğrudan garanti firmasına da gönderebilirsiniz, QP ile iletişime de geçebilirsiniz.
Süreci kısaltmak için doğrudan garanti firmasına da gönderebilirsiniz, QP ile iletişime de geçebilirsiniz.