KeyN_N

Başarılı
Arkadaşlar selam, yakın zamanda 2. el olarak SSD almayı düşünüyorum ancak satıcının paylaştığı seri numarasında gariplik olduğunu farkettim. CrystalDiskInfo arayüzünde SSD'nin seri numarası 000000123AFF olarak görünüyor ve SSD'nin üzerindeki ile eşleşmiyor. Bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama sahte, uyduruk seri numarasından ziyade okuyamamasından kaynaklı gibi geldi. USB ile bağlandığını da belirteyim. Bu normal mi?

USB olarak bağlandıysa olası, daha öncesinde de Samsung App'inin kendi SSD'sini tanıyamaması durumu yaşanmıştı. Normal bağlantı deneyin.

USB olarak bağlandıysa olası, daha öncesinde de Samsung App'inin kendi SSD'sini tanıyamaması durumu yaşanmıştı. Normal bağlantı deneyin.
Ürün bende olmadığı için deneyemiyorum. Satıcı'dan Sandisk Dashboard yüklemesini istemiştim ve SSD görünüyor uygulamada. Bahsettiğim SSD Ultra 3D SATA modeli.

Son düzenleme:
%90 dediğim durum yaşanıyor. Mümkünse normal bağlamasını isteyin.
Laptop kullandığı için bağlaması mümkün değilmiş maalesef. Uygulamada göründüğü için orijinal gibi duruyor şimdilik. Ayrıca HB faturalı ürün, Hepsiburada sahte ürün satmaz diye düşünüyorum.

Laptop kullandığı için bağlaması mümkün değilmiş maalesef. Uygulamada göründüğü için orijinal gibi duruyor şimdilik. Ayrıca HB faturalı ürün, Hepsiburada sahte ürün satmaz diye düşünüyorum.
Sende geldiğinde denersin, eğer ters birisi değilse zaten anlayışla karşılayacaktır.