VortexTR

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. Elimde Samsung'un MZ-NL25s6a model bir M.2 NVMe SSD'si mevcut, boyutu M.2 2280 şeklinde. Linkte görünen kutuyu alıp elimdeki SSD'yi harici olarak kullanabilir miyim? Kutu ile SSD arasında bir sorun, problem olur mu? Boyut veya hızlardan dolayı çünkü benim SSD 2016 yılının sonlarında çıkan bir SSD. Konuyla alakalı yardımlarınızı bekliyorum.

Not:
Ürün reklamı değildir.

Arkadaşlar merhaba. Elimde Samsung'un MZ-NL25s6a model bir M.2 NVMe SSD'si mevcut, boyutu M.2 2280 şeklinde. Linkte görünen kutuyu alıp elimdeki SSD'yi harici olarak kullanabilir miyim? Kutu ile SSD arasında bir sorun, problem olur mu? Boyut veya hızlardan dolayı çünkü benim SSD 2016 yılının sonlarında çıkan bir SSD. Konuyla alakalı yardımlarınızı bekliyorum.

Not:
Ürün reklamı değildir.
- Öncelikle, DM HD1200 kutusunun belirtilen özelliklerini kontrol edin:
- M.2 NVMe SSD’leri destekliyor mu? (Bu kutunun NVMe desteklediği belirtilmişse iyi)
- M.2 boyutu 2280 formatını destekliyor mu? (Bu kutu genellikle 2280’i destekler, fakat yine de kontrol edin)

- Samsung MZ-NL25S6A model SSD’niz M.2 2280 standardındadır ve NVMe arayüzü kullanır, bu nedenle uyum sağlaması muhtemeldir.

- Bağlantı türü: DM HD1200, Type-C bağlantısı kullanmaktadır. Eğer cihazlarınızda USB Type-C portu varsa, bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Type-A portu varsa, bir adaptörle de bağlayabilirsiniz.

- Önerilen adımlar:
1. DM HD1200 kutusunu açın ve SSD'yi dikkatlice yerleştirin.
2. Bağlantıları sağlayın ve vidalarını sıkın.
3. Cihazınızı kutunun USB Type-C bağlantısıyla bilgisayarınıza bağlayın.
4. Bilgisayarınızın işletim sistemini (Windows/Mac) açın ve SSD’yi tanıyıp tanımadığını kontrol edin.
5. SSD tanınmıyorsa, Disk Yönetimi (Windows) veya Disk Utility (Mac) üzerinden biçimlendirin veya birleştirin (bu işlem verilerinizi siler, dikkatli olun).

- Eğer yukarıdaki adımlarda sorun yaşamazsanız, SSD'niz harici olarak kullanılabilir. Eğer sorun yaşarsanız veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız, özel model bilgilerini VortexTR kişisinden almayı deneyebilirsiniz.