Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Diskte yedeğini almanız gereken kişisel dosyları taşımak problem değilse format atmak en kısa, temiz ve stabil çözüm olur.
Dinamik disk olarak siz mi yapılandırdınız bilmiyorum ama bu sayede standart-varsayılan disk yapısına da geçmiş olursunuz.
Squelr
Çalışkan
m2 veya hdd ninmi ?
attım hala aynı
M.2 SSD: Micron 256 GB
HDD: WD blue 500GB.
Squelr
Çalışkan
Yaptığın işlemi geri al, diski sil, sonra tekrar kur düzelir diye düşünüyorum. Keşke birleştirme işlemi yapmasaydın, çok sıkıntılı.
Nasıl yaptımı bende bilmiyorum
FearcaN
Uzman
Nasıl yaptımı bende bilmiyorumgeçen hafta yaptım disk eklerken.
YouTube'dan disk birleştirme ve ayırma yaz oradan bakarsın çok video var zaten ama önermiyorum birleştirmeyi bir daha deneme bence.
@Squelr,
Öncelikle diski dinamik olarak siz mi yapılandırdınız, özel bir nedeniniz var mı bilmiyorum.
Format atarken tedbiren sistem kuracağınız disk dışındaki diskleri kasadan çıkartın ve USB belleği takarak kurulumu başlatın.
Kurulum esnasında PC yi ethernet kablosu ile bağlayın.
Kurulum disk seçme ekranı gelince diskte bulunan tüm birimleri silin ve diski tek parça ayrılmamış alan haline getirin.
Bölmeden ve biçimlendirmeden kurulum için seçerek devam edin ve kurulumu tamalayın.
Windows güncellemeler tamamlanmadan hiçbir driver vs kurmayın. PC güncel görünse bile manuel olrak güncellemeleri kontrol et diyerek emin olun.
Herhangi bir sorunuz olursa etiketleyin. Bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım.
Öncelikle diski dinamik olarak siz mi yapılandırdınız, özel bir nedeniniz var mı bilmiyorum.
Format atarken tedbiren sistem kuracağınız disk dışındaki diskleri kasadan çıkartın ve USB belleği takarak kurulumu başlatın.
Kurulum esnasında PC yi ethernet kablosu ile bağlayın.
Kurulum disk seçme ekranı gelince diskte bulunan tüm birimleri silin ve diski tek parça ayrılmamış alan haline getirin.
Bölmeden ve biçimlendirmeden kurulum için seçerek devam edin ve kurulumu tamalayın.
Windows güncellemeler tamamlanmadan hiçbir driver vs kurmayın. PC güncel görünse bile manuel olrak güncellemeleri kontrol et diyerek emin olun.
Herhangi bir sorunuz olursa etiketleyin. Bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım.
Son düzenleme:
Diskte yedeğini almanız gereken kişisel dosyları taşımak problem değilse format atmak en kısa, temiz ve stabil çözüm olur.
Dinamik disk olarak siz mi yapılandırdınız bilmiyorum ama bu sayede standart-varsayılan disk yapısına da geçmiş olursunuz.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-