Test sonuçlarında anlık 1500mb/s yazma hızları gözükürken yazamıyor hocam. Sorun burada Steam'den indirme yaparken 1-5 mb/s ile yazıyor o yüzden 5 dakikada indireceğim şey o diske indirmeyi deneyince 5-6 saat sürüyor.
Test sonuçlarında anlık 1500mb/s yazma hızları gözükürken yazamıyor hocam. Sorun burada Steam'den indirme yaparken 1-5 mb/s ile yazıyor o yüzden 5 dakikada indireceğim şey o diske indirmeyi deneyince 5-6 saat sürüyor.
Steam'den veya Epic'den anlayamazsınız hocam. Ayrı bir yazım programı yükleyip onunla test yapmanız lazım ama her zaman o 1500'e çıkmaz zaten çoğunlukla.
Steam'den veya Epic'den anlayamazsınız hocam. Ayrı bir yazım programı yükleyip onunla test yapmanız lazım ama her zaman o 1500'e çıkmaz zaten çoğunlukla.
Hocam Komut istemcisi dahil 3 farklı yazılımla test yaptım ve sonuçlarını paylaştım. Saniyede 1500mb/s indirme hızın yoksa zaten 1500mb/s yazmaz. Ama saniyede 50-55mb/s indirme yaparken de en azından saniyede 50mb yazması gerekir diskin. Disk yazamadığı için Steam indirme yapmıyor diskin yazabildiği hızlara düşürüyor hızımı. Konumu yukardan okursanız daha net anlayabilirsiniz.
Firmware güncellemesi yok. Steam Beta'ya geçiş yaptığımda ara ara indirme hızları 0mb/s'lere düştü ama disk kullanımının sıfırlandığını görmedim şu an için problem çözüldü gibi.
Problem çözülmemiş. Az önce bir süreliğine o hızlara çıkmış şimdi başka bir oyun indirmeye koyduğumda problem devam ediyor.
Sürekli olarak dalgalı 2-3 saniyede bir indirmeye başlıyor genel olarak 0mb/s
WD'nin kendi yazılımında da anlık indirme yaparken yazma sonuçları