WD yetkilisi ile konuştum. O model EOL olmuş. Belki hiç gelmeyebilir stoklara. Bakalım ne olacak.
Artık deneyemeyeceğiz o halde. Amazon ile konuştum ücret iadesi yapılacak. Aynı diske sahip başka bir arkadaş denk gelirse burada sonuçlarını bizimle paylaşır diye ümit ediyorum. Şansım hiç olmadı :D

Hocam Steam TR sunucularında sıkıntı olabilir fakat ben derdimi anlatamadım. Aynı oyunu farklı diske kaydederken 1 defa bile 0mb/s'ye düşmüyor. Bu diske kaydederken 0mb/s sürekli olarak. Test sonuçlarında ise bir problem gözükmüyor şöyle daha net anlatabilirim sanırsam.

Hocam kısaca bunun çözümü SSD mi degiştirmek desenize biraz pahalıya patlayacak şu an bilgisayarı bosalttım tamamen 7000/5300 degerler aldım bu seviyede muadil almak biraz pahalıya patlayacak. Laptopun anakartında 2. SSD yuvası yok cunku :D. Her neyse ben farklı testler de yaparım elbet ancak 2 gun onceye kadar saglıklı olan SSD nasıl bozuldu hala anlayamıyorum. Umalım ki yazılımsal bir sorun olsun Steam tarafında. 1000 Mbps internet için bana 1 TB'lik makul bir SSD önerir misiniz bu arada 2TB de olur 2TB olursa daha iyi olur aslında okuma yazma hızı 1000 Mbps yetecek bir SSD onerisine biraz ihtiyacım var çünkü ilk kez karşılaştıgım bir konu. Laptopu aldıgım gunden bugune kadar forumlardan cıkamadım maalesef son olarak format atıp deneyeceğim. Ama soyle bir sorun var. 7000/5300 hocam bu değerler 1000 Mbps yetmiyorsa ne yapacagız gen 4 sınırı neredeyse bu değerler yoksa SSD'nin kalitesinden kaynaklanan bir durum mu bu onu anlayamadım aslında belirtirseniz sevinirim. Şu an yaptığım teste ise SSD'nin yazma hızında belirgin bir düşüş var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-21 085834.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-21 085834.webp
    177,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör: