Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KaraBeyyy

Becerikli
Önceki bilgisayarımda D dizininde Black Myth Wukong yüklüydü, yeni bilgisayarda SSD'yi yine D klasörü olarak seçtim. Epic Games'i 0'dan kurdum, oyunu görmüyor. Silip yüklemeden oyunu görmesi için bir yöntem var mı?

Çözüm
Önceki bilgisayarımda D dizininde Black myth Wukong yüklüydü, yeni bilgisayarda SSD'yi yine D klasörü olarak seçtim. Epic Games'i 0'dan kurdum, oyunu görmüyor. Silip yüklemeden oyunu görmesi için bir yöntem var mı?
Epic Games'te Black Myth Wukong'u yükleye tıkla, aynı klasörü D:\black myth Wukong seç, indirme yüzde 1 olunca durdur.
Epic Games'i kapat.
İndirme klasörüne git, içini silip kendi eski oyun dosyalarını oraya koy.
Epic Games'i aç, yüklemeyi devam ettir de.
Epic dosyaları tarayıp tanır, yeniden indirmez.
Önceki bilgisayarımda D dizininde Black myth Wukong yüklüydü, yeni bilgisayarda SSD'yi yine D klasörü olarak seçtim. Epic Games'i 0'dan kurdum, oyunu görmüyor. Silip yüklemeden oyunu görmesi için bir yöntem var mı?
Epic Games'te Black Myth Wukong'u yükleye tıkla, aynı klasörü D:\black myth Wukong seç, indirme yüzde 1 olunca durdur.
Epic Games'i kapat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Epic Games'i kapat.

İşe yaradı teşekkürler.