Çözüldü SSD'nin içindeki Windows nasıl silinir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sinatra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 252
  • Etiketler Etiketler
    silme ssd
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sinatra

Uzman
Merhaba iyi günler yeni sistemimi test etmek için eski bilgisayarımdaki 2. SSD'yi söktüm ve şimdi yeni bir depolama aldığım için eski bilgisayarıma takmak istiyorum normal bir şekilde takıp disk yönetmi üzerinden temizlenebilir mi yoksa başka bir şey mi yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet yapılabilir. Sonuç olarak iki diski ayrı C ve D olarak kullanabilirsiniz. D diskindeki Windows'u silmek için diski cihaza bağlayın ve bütün dosyaları silin.
Eğer depolama olarak kullanacaksan biçimlendir, Windows kuracaksan format at.

Eğer depolama olarak kullanacaksan biçimlendir, Windows kuracaksan format at.

Depolama olarak hocam disk yöntemi üzerinden biçimlendir düşündüm ama onu takınca sistem onu boot etmez değil mi onu bilemedim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama olarak hocam disk yöntemi üzerinden biçimlendir düşündüm ama onu takınca sistem onu boot etmez değil mi onu bilemedim açıkçası.
Biçimlendirirsen tabii ki boot edemez içinde Windows olmadığı için.
2. disk olarak kullanacaksan biçimlendir gitsin, boot etmesine gerek yok zaten.

Hocam fazladan bir disk olarak kullanacaksınız ve içindeki Windows'u mu silmek istiyorsunuz? Yoksa tamamen diski değiştirip FreeDOS yapıp sıfırdan temiz kurulum mu yapmak istiyorsunuz?

Sanırım kendimi biraz yanlış ifade ettim amacım D diski olarak kullanmak şu an sistemi test ettim ve eski bilgisayara takacağım içinde Windows yüklü şu an. Ben şunu merak ediyorum ben bu diski eski bilgisayarıma takarsam bir sıkıntı olur mu ve diski W. Bilgisayara taktıktan sonra temizleyip yeniden D diski olarak kullanabilir miyim?

Hocam fazladan bir disk olarak kullanacaksınız ve içindeki Windows'u mu silmek istiyorsunuz? Yoksa tamamen diski değiştirip FreeDOS yapıp sıfırdan temiz kurulum mu yapmak istiyorsunuz?

İçindeki Windows'u silip yeniden eski PC imde D diski olsun istiyorum.

Evet yapılabilir. Sonuç olarak iki diski ayrı C ve D olarak kullanabilirsiniz. D diskindeki Windows'u silmek için diski cihaza bağlayın ve bütün dosyaları silin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…