Selam, staj dönemim bitiyor defter de dolduracağım. Yaptığım yerde fazla bir şey yapmadık fazla iş olan bir yerde değil. Staj defterini hocam 20 sayfanın 20'si de tam dolu olmalı dedi ama sallamasyon dışında 20 sayfa dolu çıkması imkansız. Bir sorun oluşturur mu bu? Bir de yazım kötü.
Detaylar
Kim cevapladı?Patrona bağlı durum. Aynı durumu yaşıyoruz.Selam, staj dönemim bitiyor defter de dolduracağım. Yaptığım yerde fazla bir şey yapmadık fazla iş olan bir yerde değil. Staj defterini hocam 20 sayfanın 20'si de tam dolu olmalı dedi ama sallamasyon dışında 20 sayfa dolu çıkması imkansız. Bir sorun oluşturur mu bu? Bir de yazım kötü.
Blackraven
Üstün
Gerekirse 1 kelimeyi 1 dakikada yazarak düzgün bir yazı yazabilirsiniz. Cümleleri uzatarak, gerekirse yapmadığınız ama prosedür olarak yapılabilecek şeyleri de yazabilirsiniz. Dolu olsun deniyorsa doldurun ve okunabilir yazın. Siz yapılması gerektiği gibi teslim edin kalanını onlara bırakın. Burada yazma ben yazmadım bir şey olmadı diyen birisi olabilir ama siz sıkıntı yaşadığınızda o yorumu yapan adamın elinden hiçbir şey gelmez.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yazabildiğin kadarıyla yaz. Ardından yapay zeka araçları kullanarak 20 sayfaya çıkar. Vermen gereken prompt her defasında bir paragrafı alıntılayıp bunu daha fazla uzun yazmasını istemen olacak. Çoğu kişi böyle yapıyor etik değil ama istenilen şeyler mantıksız olduğu için sorun görmüyorum.